Τραγωδία στη Χαλκιδική: Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης

Διαβάζεται σε 1'
Πισίνα (φωτογραφία αρχείου)
Πισίνα (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Περιθώριο δύο ημερών για να κλείσουν την κατασκήνωση στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του το 8χρονο κοριτσάκι, έδωσαν οι αρμόδιες αρχές, ανακαλώντας ταυτόχρονα την άδεια για την τρέχουσα σεζόν.

Την ανάκληση της άδειας της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του το 8χρονο κοριτσάκι, αποφάσισαν τα αρμόδια κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, η ανάκληση της άδειας αφορά για την τρέχουσα σεζόν.

Ουσιαστικά, όπως η Περιφέρεια έδωσε την άδεια λειτουργίας στις αρχές Ιουνίου -μετά από αυτοψία κατά την οποία δεν υπήρχε θέμα ακαταλληλότητας- έτσι τώρα την ανακαλεί και δίνει περιθώριο δύο 24ώρων έως ότου οι υπεύθυνοι την κλείσουν. Άλλωστε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα έχουν κλείσει οι δύο πισίνες, μετά από μια σειρά παραλείψεων σε ζητήματα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, ήδη έχουν ενημερωθεί και οι γονείς των κατασκηνωτών ώστε να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ καταγράφονται εξελίξεις και στο σκέλος των καταθέσεων. Συγκεκριμένα, έχει μιλήσει στους παιδοψυχολόγους η μεγαλύτερη αδελφή του οκτάχρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό στην πισίνα, που θεωρείται και η πιο κομβική μαρτυρία ώστε να φωτιστούν σκοτεινά σημεία της τραγωδίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα