Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτή θα είναι η πρόταση στον Ομέρ Γιούρτσεβεν

Διαβάζεται σε 2'
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτή θα είναι η πρόταση στον Ομέρ Γιούρτσεβεν
Associated Press

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποβάλλει σήμερα (19/8) πρόταση στον Ομέρ Γιούρτσεβεν, με τους πράσινους να προσφέρουν κλειστό διετές συμβόλαιο στον Τούρκο σέντερ με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει βρει στο πρόσωπο του Ομέρ Γιούρτσεβεν (26 χρόνων, 2.11μ) τον εκλεκτό για τη θέσεις των σέντερ, πλαισιώνοντας τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο κάτω από το καλάθι των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Όπως γράφει το SPORT24, οι πράσινοι θα καταθέσουν εντός της ημέρας επίσημη πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο στην πλευρά του παίκτη, με ετήσιες αποδοχές που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, ενώ μπορεί να αγγίξουν και το 1.500.000 ευρώ.

Η Φενέρμπαχτσε βγήκε εκτός “παιχνιδιού” με την απόκτηση του Λούκα Σάμανιτς και – από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και οι Νιού Γιορκ Νικς στον ορίζοντα, αφού “έκοψαν” τις επαφές με τον Τούρκο – δεν προκύπτει και κάποια πρόταση τη δεδομένη στιγμή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και από το NBA.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μία περίπτωση απασχολούσε εδώ και καιρό το “τριφύλλι”, όπως είχε αποκαλύψει ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις στη χώρα του, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι επιθυμεί την επιστροφή του Γιούρτσεβεν στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια και τη θητεία του στη Φενέρ.

Την περυσινή σεζόν σημείωσε 4.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 48 αναμετρήσεις στο NBA με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ. Γενικότερα, σε τρεις σεζόν στο NBA ο Γιούρτσεβεν έχει 5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 11.8 λεπτά σε 113 συμμετοχές, με 24 αρχικές πεντάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα