Η Τζέιμι Λι Κέρτις είπε το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις στη ζωή σου για τα λάθη

Διαβάζεται σε 2'
Η Τζέιμι Λι Κέρτις είπε το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις στη ζωή σου για τα λάθη
H Τζέιμι Λι Κέρτις και η Κέιτ Μπλάνσετ, στην πρεμιέρα του "Borderlands". Invision/AP Jordan Strauss

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή. Η ουσία, για την Τζέιμι Λι Κέρτις είναι τι επιλέγουμε να κάνουμε μετά.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είχε πρεμιέρα. Το Borderlands -video game που έγινε ταινία- βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ την Παρασκευή 9 Αυγούστου και μαζί με το υπόλοιπο καστ (Κέιτ Μπάνσετ, Κέβιν Χαρτ, Έντγκαρ Ραμίρεζ κ.α.) η 65χρονη σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί που είχε τοποθετηθεί στο TCL Chinese Theater.

Το Βuzz Feed τη ρώτησε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στη ζωή της. Η απάντηση της είναι μάθημα ζωής για όλους μας. Πιθανότατα απάντησε και στο γιατί όλα έχουν πάει πια, κατά διαβόλου στις ανθρώπινες σχέσεις -για να μη μιλήσουμε για τους πολιτικούς ηγέτες.

Η ρεπόρτερ ρώτησε την Κέρτις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει. Εν ολίγοις, εξήγησε πως το τι επιλέγεις να κάνεις έπειτα από ένα λάθος είναι αυτό που σε καθορίζει.

Μια ‘οδός’ σου εξασφαλίζει την ελευθερία σου.

«Είμαι νηφάλια 25 χρόνια. Έκανα λάθη στη ζωή μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ξέρεις, το καταπληκτικό με τα λάθη είναι είναι όταν παίρνεις την ευθύνη για αυτά.

Αυτός είναι ο στόχος.

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Εννοώ, είμαστε άνθρωποι. Είμαστε αντιφατικοί. Έχουμε ελαττώματα. Είμαστε άνθρωποι με προβλήματα. Συχνά κάνουμε κάτι, λέμε κάτι άλλο… Είμαστε αντιφατικοί.

Για εμένα το φοβερό πράγμα με τα λάθη είναι όταν τα παραδέχεσαι. Η ελευθερία του να έχεις τη δυνατότητα να πεις ‘τα έκανα μαντάρα’.

Ή ‘έκανα ένα τρομερό λάθος’ ή ‘έκανα ένα μικρό λάθος’, να αναλαμβάνεις την ευθύνη και να προχωράς.

Δεν είναι το λάθος που κάνεις το θέμα, αλλά ο τρόπος που το διαχειρίζεσαι».

Chapéu.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα