Καρύδη, Κωνσταντινίδου, Σαμαρά παλεύουν με το SUP – Το ξεκαρδιστικό βίντεο

Διαβάζεται σε 1'
Καρύδη, Κωνσταντινίδου, Σαμαρά παλεύουν με το SUP – Το ξεκαρδιστικό βίντεο

H Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ευγενία Σαμαρά προσπαθούν με, όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία, να ισορροπήσουν σε μια σανίδα. Το αποτέλεσμα σε ένα αστείο βίντεο.

Κοινές διακοπές στην Αίγινα κάνουν αυτή την περίοδο η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ευγενία Σαμαρά.

Οι τρεις δημοφιλείς ηθοποιοί περνούν ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί, στο οποίο, όπως είναι γνωστό, διατηρεί εξοχικό η Σμαράγδα Καρύδη, ενώ από την… συμβίωσή τους, δεν λείπει, φυσικά, το γέλιο!

Αυτό είναι εμφανές, άλλωστε, και στην τελευταία ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά στο Instagram, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο οι τρεις τους προσπαθούν να ισορροπήσουν ταυτόχρονα πάνω σε μια σανίδα SUP.

Η ίδια μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη τα καταφέρνουν περισσότερο από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία, φορώντας το σωσίβιό της, έχει συνεχείς πτώσεις στο νερό, βγάζει διάφορες κραυγές και προκαλεί γέλιο, τόσο στις φίλες της όσο και στους θεατές του βίντεο.

“Αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων του LAέους” έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο βίντεο, ενώ τα σχόλια κάτω απ’ την ανάρτηση έπεσαν “βροχή”.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα