Πειραιάς: ΙΧ έκανε όπισθεν και παρέσυρε ναυτικό εντός του Blue Star Paros

Διαβάζεται σε 2'
Πειραιάς: ΙΧ έκανε όπισθεν και παρέσυρε ναυτικό εντός του Blue Star Paros
Blue Star Paros (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ναυτικός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης του Blue Star Paros στο λιμάνι του Πειραιά.

Νέο περιστατικό σε πλοίο σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, αυτή τη φορά στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, 21χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του Blue Star Paros, τραυματίστηκε κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης του πλοίου.

Ο τραυματισμός προήλθε ενώ ΙΧ με οδηγό έναν 46χρονο έκανε όπισθεν υπό τις υποδείξεις του ναυτικού.

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, στον τραυματία αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου οχήματος που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ότι ένας 21χρονος ημεδαπός ναυτικός, μέλος πληρώματος του επιβατικού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου “BLUE STAR ΠΑΡΟΣ” Ν.Π. 10990, τραυματίστηκε κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ένα Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 46χρονο ημεδαπό, τραυμάτισε τον 21χρονο ναυτικό στο πόδι, καθώς αυτό κινούταν προς τα πίσω (όπισθεν), υπό τις υποδείξεις του ναυτικού.

Στον τραυματία αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου οχήματος που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα