Σαντορίνη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας με έδρα νυχτερινό κέντρο – Έξι συλλήψεις

Διαβάζεται σε 1'
Σαντορίνη
Σαντορίνη ISTOCK

“Μυστικοί” αστυνομικοί εντόπισαν κύκλωμα μαστροπείας με έδρα νυχτερινό κέντρο στα Φηρά, στη Σαντορίνη. Προσποιήθηκαν τους πελάτες και συνέλαβαν έξι άτομα.

Κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο είχε ως έδρα νυχτερινό κέντρο, εξαρθρώθηκε στη Σαντορίνη από την υποδιεύθυνση της αστυνομίας του νησιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο στα Φηρά, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στην πηγή του κυκλώματος. Μία 32χρονη γυναίκα, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ήταν αυτή που δεν αντιλήφθηκε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι αστυνομικοί. Τους είπε ότι μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά με μία από τις γυναίκες που έχουν στο μαγαζί.

Πρόκειται για κοπέλες από την Κολομβία έναντι χρηματικού αντιτίμου 200 ευρώ. Μάλιστα, υπήρχε και ειδικό δωμάτιο για τις συγκεκριμένες συνευρέσεις.

Ένας αστυνομικός παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα τέσσερα 50ευρα. Πήγε με την κοπέλα στο δωμάτιο και μόλις αυτή ξεκίνησε να γδύνεται, της αποκάλυψε την ιδιότητά του. Ειδοποίησε τους συναδέλφους του και έγιναν συνολικά έξι συλλήψεις, η προσωρινά υπεύθυνη και οι πέντε γυναίκες που εργάζονταν εκεί ως εκδιδόμενες.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και για την υπεύθυνη του χώρου, μία γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία έλειπε τη συγκεκριμένη στιγμή και αναζητείται, ενώ βαρύτατες είναι οι κατηγορίες για τους εμπλεκόμενους.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα