Ασπρόπυργος: Στο νοσοκομείο 3 πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη δεξαμενή με νιτρικό οξύ

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο INTIME

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που έκαιγε σε αύλειο χώρο εργοστασίου χημικών και λιπασμάτων στον Ασπρόπυργο. Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε μικρές δεξαμενές νιτρικού οξέος και συσκευασμένα λιπάσματα, εντός αύλειου χώρου εργοστασίου με χημικά και λιπάσματα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου Αττικής.

Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με την Ειδική Ομάδα Χημικών της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., 13 οχήματα συμπεριλαμβανομένων τριών ειδικών οχημάτων (χημικών, ξηρής σκόνης, βραχιονοφόρο) και 2 ελικόπτερα. Στο κατασβεστικό έργο συνδράμουν η Τοπική αυτοδιοίκηση και η Περιφέρεια Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης τρεις πυροσβέστες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Τροχαία και την ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν τις 12:00, εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην περιοχή Νεόκτιστα του Ασπροπύργου. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα