Νέα ημερομηνία για τη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στη Βόρεια Εύβοια

Διαβάζεται σε 3'
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στη Βόρεια Εύβοια
Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη Tzela Valavani

Η Δήμητρα Γαλάνη στη Βόρεια Εύβοια – μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη – στο πλαίσιο του προγράμματος “Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια– Οι Γέφυρες της Μουσικής”.

H μεγάλη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη που είχε προγραμματιστεί για τις 24 Ιουλίου στην υπέροχη παραλία της Αγίας Άννας και αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου (ώρα έναρξης: 21.00) στον ίδιο χώρο.

To πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στη Βόρεια Εύβοια επανέρχεται τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει έως τα τέλη Νοεμβρίου, με εκπαιδευτικές δράσεις σε σχολεία και περισσότερες συναυλίες.

Στην αυγουστιάτικη συναυλία της στην Αγία Άννα, η αγαπημένη τραγουδίστρια και συνθέτρια παρουσιάζει τη μακρόχρονη καλλιτεχνική διαδρομή της μέσα από γνωστά τραγούδια της, έχοντας στο πλάι της τη μουσική δημιουργό και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η κοινή εμφάνισή τους πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια‒Οι Γέφυρες της Μουσικής» που στοχεύει στην πολιτιστική αναζωογόνηση της περιοχής. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει σε επιλεγμένους χώρους, σε όλη την Ελλάδα, το «best of» μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή σε πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περίμεναν, σε μία ιδιαίτερη συναυλία, με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Μαζί της επί σκηνής, η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Γαλάνη, Βουλγαράκη
Γαλάνη, Βουλγαράκη Gella Valavani

Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης ερμηνεύτριας και συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες-δημιουργούς που έχει ξεχωρίσει.

Αυτή τη φορά, επιλέγει από τη σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη, ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια, με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια («Χίλιες ζωές», «Δεν είπες κάτι»). Σταθερά, δίπλα της, ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, βασικός συντελεστής της μπάντας της, με τον οποίο συνυπογράφει το τελευταίο της άλμπουμ που γράφτηκε σε ένα σπίτι κατά την περίοδο της πανδημίας και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023.

Από αυτόν το δίσκο προέρχεται και το « Έλα κοντά», το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα αλλά και το «Μόνο για μια στιγμή», που ακούμε συχνά, τον τελευταίο καιρό, και θα το ακούσουμε επίσης στις καλοκαιρινές συναυλίες τους, μαζί με άλλα τραγούδια του άλμπουμ τους.

Η Δήμητρα και η Παυλίνα μάς προσκαλούν στους ανοιχτούς χώρους, τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές, και μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα εκείνα τα τραγούδια που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης αλλά και των ταξιδιών μας.

Δήμητρα Γαλάνη, Παυλίνα Βουλγαράκη
Δήμητρα Γαλάνη, Παυλίνα Βουλγαράκη Gella Valavani

Παίζουν οι μουσικοί:

  • Σεραφείμ Γιαννακόπουλος | τύμπανα
  • Στέλιος Προβής | μπάσο
  • Μηνάς Λιάκος, Δημήτρης Αρώνης | κιθάρα
  • Νικόλας Γουάστωρ | πλήκτρα, synths

«Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια–Οι Γέφυρες της Μουσικής»

Το σχέδιο χρηματοδοτείται ειδικά από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο στηρίζει την υλοποίηση του προγράμματος «ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑ» της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας με επικεφαλής τον Σταύρο Μπένο. Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Μεγάρου υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, τον Δήμο Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας καθώς και με το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα