Λας Βέγκας: Τραγικό θάνατο στο διαμέρισμά της βρήκε γνωστή ποδηλάτισσα

Διαβάζεται σε 1'
Ντανιέλα Λαρεάλ Τσιρίνος
Ντανιέλα Λαρεάλ Τσιρίνος AP Photo

Η πασίγνωστη ποδηλάτισσα της Λατινικής Αμερικής και συμμετέχουσα σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ντανιέλα Λαρεάλ Τσιρίνος, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας. Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ο τραγικός θάνατος της γνωστής ποδηλάτισσας, Ντανιέλα Λαρεάλ Τσιρίνος.

Η 50χρονη πρώην αθλήτρια που έγραψε τη δική της ιστορία κυρίως στη Λατινική Αμερική αγωνιζόμενη με τη Βενεζουέλα, αλλά συμμετείχε και σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες (Βαρκελών 1992, Ατλάντα 1996, Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004, Λονδίνο 2012), βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας, όπως γράφει το SPORT24.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πνιγμό την ώρα του φαγητού της, ενώ οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά από ενημέρωση από τους συναδέλφους της πως δεν παρέστη στη βάρδιά της στο ξενοδοχείο που δούλευε.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε ποτέ να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο στις πέντε συμμετοχές στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, εντούτοις είχε να επιδείξει δύο παρουσίες στη δεύτερη θέση του βάθρου σε Παναμερικανικούς αγώνες και δύο χρυσά σε διοργανώσεις Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα