Μαντόνα: Τα γενέθλια – υπερπαραγωγή και η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της

Διαβάζεται σε 2'
Madonna
Η Madonna στην περιοδεία της Celebration Tour Backgrid/Visualhellas.gr

Η Μαντόνα γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της με πάρτι – υπερπαραγωγή. Η σπάνια φωτογραφία που ανάρτησε μαζί με όλα τα παιδιά της.

Το απόλυτο δώρο έλαβε για τα 66α γενέθλιά της η Μαντόνα, η οποία επέλεξε για άλλη μία χρονιά την Ιταλία για τις πολυτελείς εορταστικές εκδηλώσεις της.

Η παγκοσμίου φήμης σταρ γιόρτασε στην Πομπηία μαζί με αγαπημένους φίλους, τα παιδιά της και τον νέο της σύντροφο. Σε μια σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε στο Instagram, φαινομενικά τραβηγμένες σε διαφορετικές ημέρες από το σύνολο της παραμονής της στην Ιταλία, η Μαντόνα φαίνεται να είναι ο… εαυτό της, με το χαρακτηριστικό της στυλ και γούστο, φορώντας στεφάνι λουλουδιών στα μαλλιά , πέπλο και μία νυφική δημιουργία γνωστού οίκου μόδας.

Σε μια από τις φωτογραφίες, φαίνεται η Μαντόνα με τα έξι παιδιά της, όλα να ποζάρουν στην κάμερα με ποικιλόμορφη ενδυμασία. Τα παιδιά της Μαντόνα σπάνια εμφανίζονται όλα μαζί, και ίσως αυτή η μάζωξη να είναι το πιο σημαντικό δώρο που θα μπορούσαν να κάνουν στη μητέρα τους. 

Η Μαντόνα έχει μια κόρη, τη Λούρδη, 27 ετών, η οποία γεννήθηκε το 1996 από τη σχέση της τραγουδίστριας με τον πρώην σύντροφό της, Κάρλος Λεόν. Έχει επίσης δύο γιους, τον 24χρονο Ρόκο και τον 18χρονο Ντέιβιντ (ο οποίος υιοθετήθηκε από το Μαλάουι) με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι.

Η Μαντόνα έχει ασχοληθεί πολύ με το ζήτημα των ορφανών παιδιών στην Αφρική και το 2006 κέρδισε το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα “Raising Malawi”. Μετά το διαζύγιό της από τον Ρίτσι το 2008, η τραγουδίστρια υιοθέτησε τη 18χρονη Μέρσι από το Μαλάουι, και τις 4χρονες δίδυμες Στέλλα και Εστέρε το 2017.

Λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά της, η Μαντόνα εθεάθη στο Πορτοφίνο με τον νέο της σύντροφο, τον 28χρονο Ακίμ Μόρις.

Σε άλλη φωτογραφία από εκείνες που συνθέτουν την ανάρτηση της Μαντόνα, η οικογένεια φαίνεται να γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της Ρόκο γύρω από μια εντυπωσιακή τούρτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα