Ομπάμα: Η επιθεση στον Τραμπ και το υπονοούμενο για το μέγεθος του… πλήθους

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία του στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, 2024
Ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία του στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, 2024 AP

Επίθεση στον Τραμπ και την εμμονή του για το “μέγεθος του πλήθους” εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου των Δημοκρατικών ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία υποστήριξής του στην Κάμαλα Χάρις

Μία χειρονομία και ένα υπονοούμενο του Μπαράκ Ομπάμα για την “περίεργη εμμονή του Τραμπ με το μέγεθος του πλήθους” προκάλεσαν ένα ξέσπασμα γέλιου από το κοινό που τράνταξε το στάδιο του Σικάγου όπου διεξάγεται το Συνέδριο των Δημοκρατικών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στο Συνέδριο μετά την σύζυγό του, σε μία ομιλία ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Κάμαλα Χάρις για την προεδρία της χώρας.

“Ο Τραμπ δεν χάνει τον ύπνο του διερωτώμενος ποιος θα κοιτάξει το μέλλον των παιδιών σας”, είπε ο Ομπάμα. “Είναι ένας 78χρονος δισεκατομμυριούχος που δεν έχει σταματήσει να γκρινιάζει για τα δικά του προβλήματα από τότε που κατέβηκε εκείνες τις χρυσές κυλιόμενες σκάλες πριν από εννιά χρόνια. Πρόκειται για διαρκή παράπονα και γκρίνιες που χειροτερεύουν τώρα που φοβάται ότι θα χάσει από την Κάμαλα. Και μετά υπάρχουν τα παιδιάστικά παρατσούκλια, οι τρελές θεωρίες συνωμοσίας και αυτή η περίεργη εμμονή με τα μεγέθη του πλήθους”, τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κάνοντας μία χαρακτηριστική χειρονομία και κοιτώντας με νόημα τα χέρια του.

Η αναφορά αυτή ήταν μόνο μία από τις πολλές επιθέσεις που περιλάμβανε η ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κατά του Ντόναλντ Τραμπ και αναφέρεται σε μία σειρά αναρτήσεων του Τραμπ στο Κοινωνικό Δίκτυο ιδιοκτησίας του, “Truth” με τις οποίες είχε ισχυριστεί ότι η Χάρις είχε αυξήσει το μέγεθος του πλήθους στις συγκεντρώσεις της χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα