Σταύρος Σβήγκος: “Δεν θα ήμουν αρνητικός να πάω με άνδρα”

Διαβάζεται σε 2'
Σταύρος Σβίγκος
Σταύρος Σβίγκος PAPADAKIS PRESS

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Σταύρος Σβίγκος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτα, αλλά και τα ταμπού που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη στο YouTube βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο “Sex Podcast” για τα ταμπού στον έρωτα, τις σχέσεις, αλλά και τον πειραματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος δήλωσε αρχικά: «Γενικότερα δεν έχω ταμπού κι έχω πειραματιστεί σε πράγματα που γεννιούνται εκείνη τη στιγμή, όχι να το αποφασίσω από πριν και να πάω στοχευμένα. Όποτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έχει πετύχει ποτέ».

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι τα παραπάνω αφορούσαν κάλεσμα για ομαδικό σεξ.

«Δεν γεννήθηκε, ήταν επί τούτου. Ένιωθα ότι ήταν σαν να μου έλεγαν “έλα να φάμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε τα χέρια, εντάξει”. Δε μπορώ έτσι, δεν μου κάνει. Έγινε παρόλα αυτά αλλά μέτρια. Έχει συμβεί και πετυχημένα. Δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Και με ίδιο φύλο, με άνδρα δεν ήμουν κλειστός, απλώς δεν μου βγαίνει. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Στη συνέχισε: «Πάντα ήμουν ανοιχτός στις πιο… μεσημεριανές συνεντεύξεις και λέω: τι σας ενδιαφέρει, μπορεί να πηγαίνω με ό,τι θέλω, γιατί πρέπει να ξέρετε; Και κυκλοφορεί μετά ότι είμαι ή δεν είμαι (ομοφυλόφιλος) και στη γειτονιά μου λένε ότι ξέρουν ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και γιατί δεν το λέω, τους απαντώ ότι δεν τους αφορά αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 35.00′:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα