Χανιά: Ακόμη ένας νεκρός από τροχαίο – Αποκλεισμός διαμαρτυρίας στον ΒΟΑΚ

Διαβάζεται σε 2'
Χανιά: Ακόμη ένας νεκρός από τροχαίο – Αποκλεισμός διαμαρτυρίας στον ΒΟΑΚ
zarpanews.gr

Ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά. Διαμαρτυρία των κατοίκων και αποκλεισμός του ΒΟΑΚ, λόγω των πολύνεκρων τροχαίων.

Ακόμη ένα άτομο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο οδικό δίκτυο των Χανίων.

Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/8), έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής του χωριού Αλικιανός.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος όπως διαπίστωσαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος.

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίο διερευνά η Τροχαία Χανίων.

Διαμαρτυρία στον ΒΟΑΚ για τα τροχαία δυστυχήματα

Συμβολικό αποκλεισμό διαμαρτυρίας του ΒΟΑΚ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, πάνω ακριβώς από το σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, τρεις νέοι άνθρωποι την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως επισημαίνει ο Γιάννης Παυλάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων ΟΕΒΕΝΧ, «τις τελευταίες δεκαετίες η Κρήτη βιώνει μία τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στο βωμό της ασφάλτου του ΒΟΑΚ».

«Η μοναδική περιφέρεια χωρίς οδικό δίκτυο. Με το τελευταίο τραγικό γεγονός, τον άδικο θάνατο των 3 παιδιών, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Για τον λόγο αυτό έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες του νομού θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση με κύριο αιτούμενο έναν νέο ΒΟΑΚ, σύγχρονο και ασφαλές δίκτυο, χωρίς καθυστερήσεις του έργου» προσθέτει και τονίζει: «Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας, για ένα δρόμο με ασφάλεια όπως αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα