Επίθεση Κασσελάκη στους “87” – Συνεχίζει να κάνει πως δεν άκουσε τον Πολάκη

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης Nick Paleologos / SOOC

Σε βίντεοσκοπημένη δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνει όμως προσφυγή σε εκλογές ανάδειξης ηγεσίας.

Νέα επίθεση στους «87» εξαπέλυσε και σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον συνήθη τρόπο: Ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο. Συνεχίζοντας έτσι την τακτική που ξεκίνησε από χθές, να ανάγει σε βασικό «εσωτερικό εχθρό» την συγκεκριμένη ομάδα στελεχών, παραβλέποντας την ευθεία αμφισβήτησή του από τον Παύλο Πολάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για «οργανωμένο σχέδιο» προκειμένου να απαξιωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να μετατραπεί σε ένα θολό σχήμα της κεντροαριστεράς. Επίσης προδιαθέτει για τακτικές ανάλογες με αυτές που οδήγησαν στην διάσπαση του κόμματος τον περσινό Δεκέμβριο παραλληλίζοντας την κριτική που ασκούν οι «87» με αυτή των στελεχών που αποχώρησαν και δημιούργησαν την Νέα Αριστερά.

Επίσης εγκαλεί τα στελέχη των «87» ότι δεν έχουν συνεισφέρει για την πληρωμή των εργαζομένων στα κομματικά ΜΜΕ.

Όπως όλα δείχνουν η ηγεσία της Κουμουνδούρου πραγματοποιεί «πολωτικές κινήσεις», διαπιστώνοντας ότι «τρέμει το έδαφος κάτω από τα πόδια της» μετά την αμφίπλευρη αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως ενώ στην δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται το αποτέλεσμα των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2023, δεν θέτει θέμα προσφυγής στην βάση. Δηλώνοντας απλώς ότι θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα