Η Τζένιφερ Άφλεκ θέλει να γίνει ξανά Τζένιφερ Λόπεζ

Διαβάζεται σε 2'
Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ένα από αυτά να είναι και το όνομα της τραγουδίστριας.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε τις “αγεφύρωτες διαφορές” ως τον λόγο του χωρισμού της από τον Μπεν Άφλεκ, μόλις δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, υποβάλλοντας η ίδια τα χαρτιά του διαζυγίου στη δεύτερη επέτειο της γαμήλιας τελετής τους στη Τζόρτζια. Η ίδια ανέφερε ως ημερομηνία του χωρισμού τους την 26η Απριλίου 2024.

Στο πλαίσιο της αίτησης διαζυγίου που περιήλθε στην κατοχή του CNN, η τραγουδίστρια και ηθοποιός ζητά να αποκτήσει και νόμιμα πια το παλιό της όνομα Jennifer Lynn Lopez.

Η τραγουδίστρια ζήτησε από δικαστή να αλλάξει το νόμιμο όνομά της από Jennifer Lynn Affleck σε Jennifer Lynn Lopez, αφού πήρε το επώνυμο του ηθοποιού όταν παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022, χαρακτηρίζοντας τότε την κίνηση αυτή “ρομαντική και παραδοσιακή”.

“Ο κόσμος θα εξακολουθεί να με αποκαλεί Jennifer Lopez. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κυρία Affleck επειδή είμαστε ενωμένοι”, δήλωσε στη Vogue τον Νοέμβριο του 2022. “Είμαστε αντρόγυνο, είμαι περήφανη για αυτό”, είχε δηλώσει.

Το διαζύγιο του ζευγαριού σηματοδοτεί μια ακόμη στροφή σε μια ερωτική ιστορία μεταξύ δύο σούπερ σταρ που διαδραματίστηκε στα φώτα της δημοσιότητας επί δεκαετίες.

Στα έγγραφα που κατέθεσε η Λόπεζ δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ. Αυτό σημαίνει ότι όποια κέρδη έβγαλαν ο Άφλεκ και η Λόπεζ κατά τη διάρκεια των σχεδόν 2 ετών γάμου τους είναι κοινή περιουσία. Δεδομένου ότι δεν έχουν μαζί παιδιά, δεν υπάρχουν θέματα επιμέλειας.

Όσο αφορά, τα ζητήματα περιουσίας το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι δεν τα έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν θέσει προς πώληση το συζυγικό τους σπίτι στο Beverly Hills, ο Άφλεκ έχει αγοράσει καινούργιο στο Brentwood και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι προς αναζήτηση νέου. Σύμφωνα με τις πηγές του TMZ, προσπαθούν να καταλήξουν σε μια διευθέτηση εδώ και μήνες, με τις συζητήσεις να γίνονται ολοένα και πιο σκληρές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα