Βενσάν Κασέλ & Νάρα Μπαπτίστα: Ένα χρόνο ερωτευμένοι – Η κοινή φωτογραφία

Διαβάζεται σε 2'
Ο Βενσάν Κασέλ με τη σύντροφό του Νάρα Μπαπτίστα
Ο Βενσάν Κασέλ με τη σύντροφό του Νάρα Μπαπτίστα 2024 Natacha Pisarenko/AP Photo

Η καρδιά του Βενσάν Κασέλ χτυπά στη Βραζιλία και γιόρτασε με την καλλονή σύντροφό του έναν χρόνο σχέσης.

Ο Βενσάν Κασέλ έχει μάτια μόνο για τη Νάρα Μπαπτίστα, το νεαρό μοντέλο που του έχει κλέψει την καρδιά και είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του Τίνα Κουνάκι.

Ο 57χρονος Γάλλος ηθοποιός και η 27χρονη Βραζιλιάνα είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο και ο Βενσάν Κασέλ τίμησε την πρώτη τους επέτειο με μία φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην πόλη Αρακάου της Βραζιλίας, όπου ζει τον έρωτά του απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media ο Βενσάν Κασέλ, την οποία συνόδευσε με τον αριθμό “1”, ένα emoji καρδιά και μία φλόγα, οι δυο τους απεικονίζονται αγκαλιασμένοι με το μοντέλο να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της τον σύντροφό της.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, όπου οι δυο τους έδωσαν το παρών ποζάροντας ερωτευμένοι και χαμογελαστοί με φόντο το διάσημο ορόσημο της γαλλικής πρωτεύουσας, τον Πύργο του Άιφελ.

Ο Βενσάν Κασέλ με τη σύντροφό του Νάρα Μπαπτίστα
Ο Βενσάν Κασέλ με τη σύντροφό του Νάρα Μπαπτίστα 2024 Natacha Pisarenko/AP Photo

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Alexandre Mattiussi στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και φυσικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν όταν οι δυο τους εισήλθαν στον χώρο που θα λάμβανε χώρα το fashion show.

H νέα σύντροφος του Βενσάν Κασέλ έχει καταγωγή από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και συνεργάζεται με το πρακτορείο Elite Models LA στις ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα