Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 65χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία που αγνοείται

Διαβάζεται σε 1'
Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 65χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία που αγνοείται
Σάμος Istokck

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τρίτη συνεχόμενη μέρα στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου ορύγματος, για την ανεύρεση της 65χρονης Ολλανδής τουρίστριας, που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/8).

 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τρίτη συνεχόμενη μέρα στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου ορύγματος, για την ανεύρεση της 65χρονης Ολλανδής τουρίστριας Brigitte Van Gennip, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/8).

Την εξαφάνισή της δήλωσε φίλη της, την οποία είχε ενημερώσει το πρωί της Πέμπτης, ότι θα κάνει τον γύρο του Ευπαλίνειου εξωτερικά, με αφετηρία και επιστροφή το Πυθαγόρειο, όπου και διέμενε σε τουριστικό κατάλυμα. Μετά την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου της την Πέμπτη το βράδυ, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή ανεύρεσης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, Η βασική πεζοπορική διαδρομή, οι μικρότερες καθώς και τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος ερευνήθηκαν, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος, η ΕΛΑΣ με περιπολίες και έρευνες στην περιοχή και στον αστικό ιστό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την 14η ΕΜΟΔΕ και την ομάδα drone ΙΚΑΡΟΣ, η ΕΟΔ με πεζοπόρο τμήμα, τον διασωστικό σκύλο Speedy, (ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πόδια από την προσπάθεια) και την ομάδα drone ΔΑΙΔΑΛΟΣ.

Επίσης έλαβε μέρος στις έρευνες και ο Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου. Δυστυχώς μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί η αγνοούμενη Ολλανδή.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα