Χρυσές οι Κοντού – Αναστασιάδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Καναδά

Διαβάζεται σε 2'
Χρυσές οι Κοντού – Αναστασιάδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Καναδά
Κωπηλατική Ομοσπονδία

Οι Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλούν σκιφ ελαφρών βαρών Κ23 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Καναδά.

Μεγάλη ημέρα για τις Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλούν σκιφ ελαφρών βαρών Κ23 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Καναδά.

Όπως γράφει το Sport24, οι Ελληνίδες αθλήτριες βελτίωσαν και το δικό τους Παγκόσμιο ρεκόρ στην πρώτη τους κούρσα.

Η Ευαγγελία Φράγκου τερμάτισε στην 4η θέση στο σκιφ γυναικών Κ23, ενώ οι Ζήσης Μουκουβάλας και Απόστολος Λυκομήτρος κατέκτησαν την 9η θέση της δικώπου Κ23 ανδρών.

Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης πήρε την 1η θέση στον ημιτελικό του σκιφ εφήβων και προκρίθηκε με τον καλύτερο χρόνο στον τελικό της Κυριακής (21:21), με 6:55.86.

Οι Νίκος Χωλόπουλος και Κωνσταντίνος Γιαννούλης πανηγύρισαν και από την πλευρά τους την κατάκτηση της 1ης θέσης στον ημιτελικό του διπλού σκιφ εφήβων με 6:24.44. Στον τελικό της Κυριακής (20:44) θα συμμετάσχουν έχοντας τον καλύτερο χρόνο από όλα τα πληρώματα που θα διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια.

Οι Γαβριέλα Λιόλιου και Βαρβάρα Λυκομήτρου ήταν ασταμάτητες και προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων ως πρώτες με χρόνο 7:06.89. Τα εισιτήρια τους για το μεγάλο ματς της Κυριακής (18:56) εξασφάλισαν και οι Νεφέλη Ντάρα και Δήμητρα Παπαϊωάννου μετά την κατάκτηση της 2ης θέση στον προκριματικό της δικώπου νεανίδων με χρόνο 7:35.42.

Στην πρώτη θέση τερμάτισαν και οι Δημοσθένης Κουτσογιάννης και Ανδρέας Μπούρκας με χρόνο 7:16.31 και προκρίθηκαν στον τελικό της δικώπου εφήβων (19:12).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα