Koλωνός: Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης – Ήταν φίλη του γιου του

Διαβάζεται σε 2'
απόπειρα βιασμού
iStock

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 44χρονου, ο οποίος φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση 16χρονη φίλη του γιου του στον Κολωνό.

Νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι αποκαλύφθηκε την Κυριακή (25/08) στον Κολωνό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης, κατ’ εξακολούθηση. Η 16χρονη, όπως καταγγέλλει ο πατέρας της, ήταν φίλη του γιου του φερόμενου ως δράστη.

Ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Η κοπέλα φαίνεται πως δεν άντεξε, μίλησε στην οικογένεια της και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας. Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα σε αυτοκίνητο σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.

Ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, το βράδυ της Πέμπτης (22/8) και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις σε βάρος της 16χρονης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο, αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα