Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Την Τρίτη απολογείται ο 44χρονος

Διαβάζεται σε 2'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη ο 44χρονος, ο οποίος φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση 16χρονη φίλη του γιου του στον Κολωνό.

Προθεσμία για την Τρίτη (27/08) οπότε και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, ζήτησε και έλαβε ο 44χρονος άνδρας, φερόμενος ως θύτης στη νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (25/08).

Η ανήλικη αποκάλυψε τα όσα φέρεται να έκανε σε βάρος της ο κατηγορούμενος αρχικά σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στον πατέρα της, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του παγιδεύοντας τον 44χρονο.

Με τρόμο και ενοχές εξασφάλιζε τη σιωπή της

Ο πατέρας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά τη θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχεν σπεύσει και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε στο “Σπίτι του Παιδιού”, παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία, συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

Σε έρευνα στο σπίτι του στο Περιστέρι βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρικός υπολογιστής που εξετάζεται στα εργαστήρια, όπως και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα