Τραγωδία στη Χαλκιδική: Στην εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου – “Να προχωρήσει σε όλες τις διώξεις”

Διαβάζεται σε 2'
Το λούνα παρκ όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος
Το λούνα παρκ όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Στην εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρτ της Χαλκιδικής.

Στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου βρίσκεται ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο μοιραίο «crazy dance», σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

Συνοδευόμενος από τον γιο του, που ήταν μαζί με τον 19χρονο Γιάννη την στιγμή που βρήκε ακαριαίο θάνατο, ο κ. Καμπαϊλής, τόνισε πως θα παραδώσει στην Εισαγγελέα όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού, το οποίο οδήγησε στον θάνατο τον γιο του, αλλά και τη συμμετοχή ανθρώπων και καταστάσεων που οδήγησαν στην τραγωδία, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Εισαγγελέας θα πειστεί ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις, καθώς ο εν ζωή γιος του είναι ο μόνος που ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί, αναφέρει η ΕΡΤ.

Όπως είπε ο πατέρας του 19χρονου, κατέχει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπήρχε συνεργασία μεταξύ του δήμου Κασσάνδρας αλλά και του 58χρονου επιχειρηματία που διατηρούσε το λούνα παρκ.

Δεν θέτει ζήτημα οικονομικού σκανδάλου, καθώς οι Δήμοι μπορούν να κάνουν απευθείας αναθέσεις σε επιχειρηματίες μέχρι 30.000 ευρώ.

Yπενθυμίζεται πως ο πατέρας του 19χρονου είχε επισημάνει πως “προσπαθούμε όλοι να καταλήξουμε και να ξεκαθαρίσουμε πλέον, στο ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021, χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου“.

“Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών, υπογράμμισε ο πατέρας.

“Περιμένω πλέον, μετά από όλα όσα έχουν διαπιστωθεί, να πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή. Αν δεν συμβεί αυτό σας δίνω τον λόγο μου, πρώτα ως πατέρας και μετά ως άνθρωπος ότι θα πράξω και εγώ με τον ίδιο τρόπο, είχε πει ο πατέρας του 19χρονου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα