Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε σε κόμμα επώνυμων και ανώνυμων τρολ με πρόεδρο celebrity

Διαβάζεται σε 2'
Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε σε κόμμα επώνυμων και ανώνυμων τρολ με πρόεδρο celebrity

Αν ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να παραιτηθεί, τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σπίρτζης αναφορικά με όσα διαδραματίζονται εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ζήτημα αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε και ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης καθώς, όπως τόνισε, «έχουμε μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα επώνυμων και ανώνυμων τρολ με έναν πρόεδρο celebrity».

Μιλώντας στο Open ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε πως για τους παραπάνω λόγους υπάρχει ανάγκη «να πάμε σε αλλαγή ηγεσίας», ενώ ερωτηθείς για το εάν θα στηρίξει πιθανή υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε απαντώντας κοφτά «Όχι, καθαρός δεν είμαι;».

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση της ομάδας των «87» στην Πολιτική Γραμματεία, είπε πως «είναι μια ιδεολογική, πολιτική ομάδα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί άλλο τη μετεξέλιξη, όχι τον μετασχηματισμό, τη μετάλλαξη σε ένα κόμμα επώνυμων και ανώνυμων τρολ και σε ένα κόμμα που ο πρόεδρός του δεν θα είναι πρόεδρος πολιτικού κόμματος, αλλά θα είναι celebrity. Ο άνθρωπος των κοινωνικών στηλών».

Για το τι πρέπει να γίνει ως προς τις διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπίρτζης είπε: «Αν ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει τον χώρο, οφείλει να παραιτηθεί. Αν είχαμε ένα κόμμα που είχε κανονικές διεργασίες, δηλαδή αν γινόταν στη Νέα Δημοκρατία, θα πήγαιναν 10 σοβαρά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και θα έλεγαν στον πρόεδρό του ότι “πρέπει να φύγεις μέχρι αύριο το πρωί”».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα γινόταν για τον εξής απλό λόγο. «Γιατί από την ημέρα που παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας δεν έγινε καμία πολιτική διαδικασία. Το λέω από τότε, από τότε που παραιτήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ, ο καθένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα