Κολωνός: Έστειλαν μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψουν τον 44χρονο – Βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάζεται σε 4'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η σύντροφός του προσπαθούν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης ώστε να στείλει μήνυμα δήθεν να συνευρεθούν, για να καλύψουν τον 44χρονο και να αποκτήσει άλλοθι.

Νέα στοιχεία για τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού στον Κολωνό φέρνει στο φως της δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο, βάζοντας στον κάδρο εκτός από τον 44χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη (16χρονη) φίλη του γιου του και τον γιο του αλλά και τη νυν σύντροφό του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αποκάλυψε η εκπομπή Live News και το οποίο καταγράφηκε την Τρίτη (20/08), στην περιοχή που μένει η 16χρονη, ο κατηγορούμενος και τα άλλα δύο άτομα φαίνεται να προσπαθούν να της αποσπάσουν το κινητό της τηλέφωνο ώστε να στείλει μήνυμα δήθεν να συνευρεθούν, για να καλύψουν τον 44χρονο και να αποκτήσει άλλοθι.

Στα πλάνα φαίνεται το ασημί ΙΧ του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

Τι υποστηρίζει ο 44χρονος

Από την πλευρά του ο 44χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας πως δεν την βίασε, αλλά ότι είχαν σχέση.

Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα χώρισα με τη σύζυγό μου όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου. Ποτέ δεν την απείλησα για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με το γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της.

Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας και το απέδωσε σε βιασμό. Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες όμως, δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου θα φανεί όλη η αλήθεια”.

“Της μιλούσε πατρικά”

Μιλώντας στο Live News ο γιος του 44χρονου ανέφερε πως στο παρελθόν είχε σχέση με την 16χρονη.

“Την γνώρισαν πέρυσι στα τέλη Ιουλίου από κοινή φίλη. Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου μέχρι τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι”.

Μετά τον χωρισμό τους ο γιος του 44χρονου θα πει πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους. “Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της”, είπε.

“Την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε”

Το Live News επικοινώνησε με το περιβάλλον της 16χρονης, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το περιβάλλον της ανήλικης, η οικογένειά της συγκεντρώνει πολλά στοιχεία και ντοκουμέντα, τα οποία είναι ικανά – όπως λένε – να στείλουν τον 44χρονο στη φυλακή.

“Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπήρχαν στην περιοχή. Την ώρα που δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον έπιασαν οι κάμερες που τους απαντούσε ενώ η 16χρονη ήταν δίπλα”, είπε συγγενής της 16χρονης, ο οποίος τόνισε πως ο 44χρονος “την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε επί μέρες ολόκληρες”.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος συνελήφθη από τις Αρχές εχθές, Κυριακή 25 Αυγούστου, στην περιοχή του Κολωνού και κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη τουλάχιστον 10 φορές από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τις 19 Αυγούστου.

Ο 44χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη (26/08), ενώ είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και απείθεια, καθώς όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί επιχείρησε να διαφύγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα