Ρωσία: Η στιγμή που ουκρανικό drone πλήττει πολυώροφο κτίριο – Συγκλονιστικό βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Κατεστραμμένο κτίριο μετά από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην πόλη Saratov στη Ρωσία
Κατεστραμμένο κτίριο μετά από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην πόλη Saratov στη Ρωσία 2024 Saratov region governor Roman Busargin official Telegram channel via AP

Τη στιγμή που ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πλήττει πολυώροφο κτίριο στην πόλη Σάρατοφ της Ρωσίας κατέγραψε κάμερα.

Βίντεο  από τηνστιγμή που ουκρανικό drone πέφτει πάνω σε πολυώροφο κτίριο στη ρωσική πόλη Σάρατοφ, είδε τη Δευτέρα (26/08) το φως την δημοσιότητας. Η επίθεση, ήρθε ως απάντηση στους μαζικούς βομβαρδισμούς από τη ρωσική αεροπορία εναντίον του Κιέβου και σε ενεργειακές υποδομές 15 περιοχών της χώρας, προκαλώντας σχεδόν ολικό μπλακ άουτ, όπως ανακοίνωσε η Ουκρανία.

Το πρωί της Δευτέρας (26/08), το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έγραψε στο Telegram ότι εννέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας πάνω από τη συγκεκριμένη περιοχή, με το βίντεο της επίθεσης να προκαλεί σοκ.

Το περιφερειακό αεροδρόμιο του Σάρατοφ επέβαλε περιορισμούς πτήσεων προχωρώντας στη συνέχεια στην άρση αυτών, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο είχε αναφέρει νωρίτερα τον περιορισμό, επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου του αεροδρομίου.

Ένα συγκρότημα κατοικιών στην πόλη υπέστη ζημιές από πτώση συντριμμιών από μη επανδρωμένα αεροσκάφη που καταστράφηκαν από τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Ρομάν Μπουσάργκιν στο Telegram, αναφέροντας επίσης πως μία γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Νωρίτερα, ο Μπουσάργκιν δήλωσε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν διασκορπιστεί στις πληγείσες περιοχές του Σάρατοφ και του Ένγκελς, πόλεις-κλειδιά της περιοχής αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας.

Η Ρωσία διαθέτει μια στρατιωτική βάση στρατηγικών βομβαρδιστικών στο Ένγκελς, στην οποία η Ουκρανία έχει επιτεθεί πολλές φορές από τότε που η Μόσχα ξεκίνησε την εισβολή πλήρους κλίμακας τον Φεβρουάριο του 2022.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα