Robert Downey Jr: Ο εξωφρενικός μισθός και οι απαιτήσεις του για να παίξει τον Doctor Doom

Διαβάζεται σε 3'
Robert Downey Jr: Ο εξωφρενικός μισθός και οι απαιτήσεις του για να παίξει τον Doctor Doom
O Robert Downey Jr Invision/AP @Richard Shotwell

Τα νέα σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μιλούν για ένα εξωφρενικό ποσό που ζήτησε ο “Iron Man” Robert Downey Jr. προκειμένου να επιστρέψει στη Marvel και να υποδυθεί τον Doctor Doom.

Στα τέλη του Ιουλίου – μετά την πολύκροτη ανακοίνωση ότι ο κινηματογραφικός “Iron Man” Robert Downey Jr. θα επέστρεφε στις ταινίες της Marvel – αυτήν τη φορά στον ρόλο του αρχικακού Doctor Doom, το ίντερνετ κατέκλυσαν φήμες και ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για μια παχυλή αμοιβή του που άγγιζε περίπου τα 80 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα, μια νέα αναφορά έρχεται να “διαψεύσει” κατά κάποιον τρόπο αυτά τα σενάρια, καθώς ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός θα πάρει ένα μεγαλύτερο και ακόμα πιο εξωφρενικό ποσό: Οι νέες πληροφορίες που μεταδίδουν οι Unboxholics αναφέρουν ότι το αφεντικό των Marvel Studios, Kevin Feige, προσέγγισε τον Robert Downey Jr. πριν από περίπου έναν χρόνο, για να του προτείνει να επιστρέψει στο MCU για το ρόλο του Doctor Doom – Η Marvel πρόκειται να ανταμείψει τον ηθοποιό με… 100 εκατομμύρια δολάρια για να συμμετάσχει στις νέες ταινίες των Avengers, στα “Avengers: Doomsday” και “Avengers: Secret Wars” (δηλαδή 50 εκατομμύρια για την κάθε μία).

Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε από το Culture Crave, ο ηθοποιός μπορεί να καταλήξει τελικά να έχει απολαβές έως και 200 εκατομμύρια δολάρια, μαζί με όλα τα bonus που θα μπορεί να πάρει από το box office, τα πνευματικά δικαιώματα από merchandise κ.ά… .

Οι απαιτήσεις του Downey Jr. για να επιστρέψει στο MCU

Καταρχάς, ο Doney Jr. φέρεται να είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε στη Marvel μόνο αν οι Russo επέστρεφαν για να σκηνοθετήσουν τις επόμενες δύο Avengers ταινίες, απαίτηση που η Marvel του εκπλήρωσε. Το συμβόλαιο του Downey με τη Marvel δεν σταματάει εκεί καθώς ανάμεσα στα κομφόρ που ζήτησε είναι η μεταφορά του με ιδιωτικό τζετ, ξεχωριστούς σεκιούριτι για την ασφάλειά του και “έναν ολόκληρο καταυλισμό από τροχόσπιτα“.

Kevin Feige, from left, Joe Russo, Robert Downey Jr., and Anthony Russo attend a panel for Marvel Studios during Comic-Con International on Saturday, July 27, 2024, in San Diego. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Για την ιστορία, παρόμοια τέτοια παχυλή αμοιβή έχουν καταφέρει να αποκτήσουν άλλοι χολιγουντιανοί σταρ που μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, όπως ο Tom Cruise για το Top Gun: Maverick, ο οποίος μαζί με τα bonus έβγαλε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το Avengers: Doomsday θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2027.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα