Παλαιοχριστιανοί: Κινδύνευσε η ζωή 40χρονης – Είχε αποφασίσει να γεννήσει μόνη της

Διαβάζεται σε 2'
Παλαιοχριστιανοί: Κινδύνευσε η ζωή 40χρονης – Είχε αποφασίσει να γεννήσει μόνη της

Η απόφαση της 40χρονης Σεβαστής να γεννήσει μόνη της και χωρίς προγεννητικό έλεγχο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Πολύ σοβαρό κίνδυνο διέτρεξαν η ζωή της παλαιοχριστιανής και του βρέφους που έφερε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα (που ήταν το πέμπτο παιδί της συνολικά)

Οπως ανέφερε το Mega, η Σεβαστή είχε αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι μόνη της, με τη βοήθεια μόνο μιας μαίας, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, έχοντας ήδη στο ιστορικό της τέσσερις καισαρικές τομές.

Κατά τη διάρκεια του τοκετού όμως άρχισε να αιμορραγεί ακατάσχετα και ο σύζυγός της, ο Μανώλης πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

«Είχαμε κάποια περιπέτεια, γιατί είχε επιπλοκές. Η σύζυγος ήθελε να προσπαθήσει να γεννήσει στο σπίτι, δεν ήταν δυνατόν. Την φέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δεν ήθελε, αλλά είναι πολλές φορές που συγκρούονται τα πιστεύω ενός ανθρώπου με το τι πρέπει να γίνει. Ήταν δύσκολη η θέση μου», είπε.

Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά να κρατήσουν μητέρα και μωρό στη ζωή. Η Σεβαστή μπήκε αμέσως στο χειρουργείο.

Προς το παρόν το νοσοσοκομείο δεν δίνει το μωρό στην οικογένεια κάτι που προκαλεί την αντίδραση των παλαιοχριστιανών: «Είμαστε καλά κι εγώ και η μπέμπα. Αφήνουμε τα προβλήματά μας πίσω. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου δεν φέρθηκε όπως θα έπρεπε… Έκανε ανάκριση σε έναν άνθρωπο που βρισκόταν σε αφασία», είπε η Σεβαστή, η οποία συμπλήρωσε πως ο σύζυγός της της έσωσε τη ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα