Κολωνός: Τα ρίχνει στη… 16χρονη ο κατηγορούμενος – “Με εκμεταλλεύτηκε”

Διαβάζεται σε 3'
Κολωνός: Τα ρίχνει στη… 16χρονη ο κατηγορούμενος – “Με εκμεταλλεύτηκε”
INTIME

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο 44χρονος αναφέρει ότι η 16χρονη τον εκμεταλλεύτηκε και ότι ο ίδιος, ως αφελής, έπεσε θύμα της.

Ως … θύμα προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ο 44χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον κατ’εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος, που κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή, στο δεκασέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, αποδέχεται ότι υπήρξε συνέλευση με το κορίτσι, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο είχε τη συναίνεση της, αλλά και ότι εκείνη τον εκμεταλλεύθηκε όταν ήταν.. «ψυχικά ευάλωτος».

Από την αρχή του υπομνήματος, δηλώνει ότι με την καταγγέλουσα διατηρούσε επαφές και σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτή ήταν ο λόγος που χώρισε με την γυναίκα του.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η κοπέλα διατηρούσε σχέσεις με τον γιο του έως το Μάρτιο του 2024, ενώ περνούσε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι τους. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, όταν ο γιος του της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη «αποφάσισε να «πουλήσει έρωτα» σε εμένα και εγώ σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα».

Το «κίνητρο» για την 16χρονη κοπέλα, κατά τον κατηγορούμενο, ήταν «να κάνει κακό στο γιο μου και στη νέα του σύντροφο και κατ’επέκταση σε όλη την οικογένεια μου και εγώ ήμουν το ευκολότερο θύμα».

Ως προς το βιασμό, ο 44χρονος υποστηρίζει ότι ουδέποτε την απείλησε. «Στην κατάθεση της ξεκινά ότι την απειλούσα ότι τάχα θα τη χώρισω από το γιο μου και αυτό φέρεται να έγινε τον Ιούνιο. Αυτό είναι εντελώς ψευδές καθώς τότε ο γιος μου είχε ήδη σχέση με άλλη κοπέλα» αναφέρει, ενώ αρνείται και ότι της έλεγε πως θα κάνει κακό στον πατέρα της, κάνοντας λόγο για «ανούσιες και αβάσιμες» απειλές.

Τέλος, χαρακτηρίζει μονόδρομο για την κοπέλα να αποδώσει τη «σχέση» σε «βιασμό» καθώς -όπως αναφέρει- εκείνη φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της, τονίζοντας πως στην καθημερινότητα της η συμπεριφορά της δεν ανταποκρίνεται σε εκείνη του θύματος βιασμού, αλλά είναι μια «ευτυχισμένη και χαρούμενη» κοπέλα.

Να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος αιτήθηκε στην 25hτακτική ανακρίτρια την πλήρη άρση τηλεφωνικού απορρήτου τόσο του δικού του αριθμού όσο και της καταγγέλουσας και όλων των φίλων της που αναφέρονται στη δικογραφία, «ώστε να αποδειχθεί ότι ουδέποτε ήταν θύμα βιασμού αλλά ομολογεί συνεχώς ότι διατηρεί σχέση μαζί μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα