Τα Public συμμετέχουν δυναμικά στο “Καλάθι Σχολικών Ειδών”

Διαβάζεται σε 3'
Τα Public συμμετέχουν δυναμικά στο “Καλάθι Σχολικών Ειδών”

Χιλιάδες επιλογές για ένα τέλειο ξεκίνημα

Τα Public δίπλα στους καταναλωτές και στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ανακοινώνουν την ενεργή συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης, «Καλάθι Σχολικών Ειδών» με στόχο να συμβάλλουν στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Από τις 28 Αυγούστου 2024 έως τις 15 Οκτωβρίου 2024, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα καταστήματα Public, στα μεγάλα “Public + home” και στο Public.gr μια ολοκληρωμένη γκάμα σχολικών ειδών που εξασφαλίζουν προσιτές τιμές, αλλά και πληθώρα επιλογών, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νέα σχολική περίοδος για όλους τους μαθητές.

Το «Καλάθι Σχολικών Ειδών» των Public αριθμεί χιλιάδες αγαπημένα και επώνυμα προϊόντα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται όλα τα απαραίτητα για την επιστροφή στα θρανία, όπως τετράδια, στυλό, μολύβια, στυλό και μαρκαδόροι, τσάντες, κασετίνες και άλλα βασικά σχολικά είδη. Τα προϊόντα που συμμετέχουν συνοδεύονται από την ειδική σήμανση, διευκολύνοντας τους πελάτες να τα εντοπίσουν και να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές.

Οι καταναλωτές θα βρουν στα Public και ό,τι άλλο χρειάζονται για να συμπληρώσουν την σχολική τους λίστα, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 20.000 επιλογές σε σχολικά είδη, σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, καθώς και βιβλία, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται  σχολικά βιβλία, έτοιμα πακέτα ανά τάξη, σχολικά βοηθήματα , βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, καθώς και βιβλία Κολλεγίων. Προκειμένου μάλιστα να εξοικονομήσουν οι γονείς πολύτιμο χρόνο, μπορούν να προσκομίσουν τη σχολική λίστα σε όλα τα φυσικά καταστήματα ή να την ανεβάσουν στο public.gr, και τα Public θα την έχουν έτοιμη! Αντίστοιχα για τους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων παρέχονται έτοιμες σχολικές λίστες, για να βρουν με δύο κλίκ ό,τι χρειάζονται.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, όλα τα βιβλία ιστορίας για όλες τις τάξεις διατίθενται δωρεάν σε μορφή audiobook, για μια διαφορετική εμπειρία μάθησης που ζωντανεύει το περιεχόμενο και κάνει την εκμάθηση ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Παράλληλα, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, τα Public παρέχουν ακόμη περισσότερα οφέλη στους καταναλωτές με μια σειρά από ειδικές προσφορές. Με την αγορά σχολικών ειδών από 20€ και άνω, οι καταναλωτές κερδίζουν 10% έκπτωση για επόμενη αγορά σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις, καθώς και τη δυνατότητα απόκτησης ενός κορυφαίου HP laptop με όφελος 100€, ενώ από 49€ και πάνω, 10% έκπτωση σε όλους τους εκτυπωτές Canon.

Η πλήρης γκάμα που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Public, στα μεγάλα “Public + home” και το Public.gr, παρέχεται «Άτοκα», χωρίς πιστωτική κάρτα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν και την ευέλικτη υπηρεσία πληρωμής Public Now, Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει την ολοκλήρωση των αγορών σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα