ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Διαβάζεται σε 2'
Η Αθηνά Λινού
Η Αθηνά Λινού INTIME

Στη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς όπως μεταδίδει η ΕΡΤ δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές οι εξηγήσεις που έδωσε σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis. Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το τελευταίο διάστημα η κα. Λινού δέχεται σφοδρές επιθέσεις από τον Παύλο Πολάκη για Ινστιτούτο «Prolepsis», με τη βουλευτή να στέλνει εξώδικο στον βουλευτή Χανίων για την υπόθεση.

Ο κ. Πολάκης, που έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ζητούσε μετ’ επιτάσεως να απομακρυνθεί η κα. Λινού από το κόμμα προκειμένου να ρίξει τους τόνους. Εάν επιβεβαιωθεί η εξέλιξη και η κ. Λινού απομακρυνθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο Στέφανος Κασσελάκης ικανοποιεί το αίτημά του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη χθεσινή του ανάρτηση κατά της κ. Λινού, ο Παύλος Πολάκης φρόντισε να εξαπολύσει πυρά και κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα κατά του Μανώλη Καπνισάκη, διευθυντή του γραφείου του κ. Κασσελάκη.

«Καλά κύριε διευθυντά του γραφείου του προέδρου. Ακόμα να βγάλεις συμπέρασμα με τις σελίδες που σου έστειλε η κυρία Λινού;;; Όταν ήσουν στον Τομέα Διαφάνειας μαζί μου, ήσουν πολύ γρήγορος. Τώρα τι έγινε; Σκοτείνιασε η κρίση σου;» έγραψε ο βουλευτής Χανίων.

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτή την εξέλιξη, μετρά 34 βουλευτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα