Φυλακές Δομοκού: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια – Ένας τραυματίας

Διαβάζεται σε 2'
Φυλακές Δομοκού (φωτογραφία αρχείου)
Φυλακές Δομοκού (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Ένας 41χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από άγρια συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις Φυλακές Δομοκού, κατέληξε στο σοβαρό τραυματισμό ενός 41χρονου, ο οποίος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με το LamiaReport, σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί της Τρίτης (27/8), μεταξύ ενός 32χρονου, ενός 30χρονου Αλγερινού και του 41χρονου που τραυματίστηκε. Ο πρώτος φέρεται κατά τη συμπλοκή να χρησιμοποίησε και μαχαίρι, ενώ οι άλλοι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους χτυπήματα. Τελικά από το περιστατικό τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 41χρονος, ενώ και οι τρεις συνελήφθησαν, όπως προβλέπεται από το νόμο, λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Δομοκού που διενεργούν και την προανάκριση.

Μετά τη συμπλοκή ξεκίνησε η διενέργεια έρευνας από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα κελιά της πτέρυγας όπου έγινε τη συμπλοκή. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν ένα μεταλλικό μαχαίρι, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο σουβλί.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα