Χανιά: Στο Ενετικό Λιμάνι Κασσελάκης και Μακμπέθ για τις γαμήλιες εκδηλώσεις – Εικόνες

Διαβάζεται σε 3'
Χανιά: Στο Ενετικό Λιμάνι Κασσελάκης και Μακμπέθ για τις γαμήλιες εκδηλώσεις – Εικόνες
INTIME

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στα Χανιά για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Σε γνωστό καφέ-εστιατόριο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων μετέβησαν, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τον εορτασμό του γάμου τους, την προσεχή Παρασκευή (30/8).

Όπως γράφει η ιστοσελίδα zarpanews.gr, στο… μενού της βραδιάς αναμενόταν φαγητό στην ταράτσα του καταστήματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά απάντησε ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο γιατί τώρα βιώνει προσωπικές στιγμές.

Αργότερα, αναμένεται να μεταβεί σε νυχτερινό μαγαζί των Χανίων.

Εικόνες

INTIME

INTIME

INTIME

INTIME

INTIME

Οι όρκοι, το πάρτι και το δώρο έκπληξη

Το MEGA παρουσίασε τις λεπτομέρειες του γάμου (σ.σ. επί της ουσίας της ανταλλαγής των όρκων καθώς το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί στη Νέα Υόρκη) που θα γίνει την Παρασκευή στα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Πέμπτης, θα τηρηθεί ελεύθερο πρόγραμμα και οι καλεσμένοι θα μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων. Μόλις σουρουπώσει, θα συναντηθούν όλοι στο κτήμα «Κάμπος», μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με μίνιμαλ διακόσμηση και λευκές ροτόντες.

Την Παρασκευή, Κασσελάκης και ΜακΜπέθ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης, με την πρόσκληση να μαρτυρά πως οι μπλε και άσπρες ορτανσίες θα είναι κυρίαρχες στη διακόσμηση. Η τελετή θα λάβει χώρα στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης.

Η συνέχεια θα δοθεί στο εστιατόριο του Κήπου, με τους ιθύνοντες να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι σε βίλα της περιοχής.

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα