Κηφισός: Τόνοι σκουπιδιών στα υπόγεια τμήματά του – Σοκαριστικές εικόνες

Διαβάζεται σε 1'
Σκουπίδια στα υπόγεια του Κηφισού
Σκουπίδια στα υπόγεια του Κηφισού EUROKINISSI

Σοκάρουν οι εικόνες από τα υπόγεια τμήματα του Κηφισού, όπου συγκεντρώνονται τόνοι σκουπιδιών που έχουν να καθαριστούν χρόνια. Έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

Ξεχειλίζουν από σκουπίδια τα υπόγεια τμήματα του Κηφισού, ενώ η περιοχή έχει έντονη δυσοσμία, όπως παρατηρούν κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί.

Μετά από πολλά χρόνια που σκουπίδια, φερτά υλικά, ακόμα και έπιπλα στοιβάζονται στα υπόγεια του Κηφισού, η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε καθαρισμό, με τις εικόνες που έρχονται από την περιοχή να προκαλούν σοκ.

Η έντονη δυσοσμία τις τελευταίες ημέρες στο ποτάμι, οφείλεται στην ανακίνηση των σκουπιδιών, ενώ τα νερά που έχουν βαλτώσει κάνουν τις συνθήκες ιδιαίτερα αντίξοες, όπως μεταδίδει το OPEN.

Η επιχείρηση αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και αφορά στα 8,6 χιλιόμετρα από τα 27 που είναι το συνολικό μήκος.

Τα συνεργεία έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό από τον φαληρικό όρμο και κατευθύνονται προς τα πίσω. Στόχος της Περιφέρειας είναι η επιχείρηση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις πρώτες βροχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα