Δωρεάν στην πόλη τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου – 3 εκδηλώσεις χωρίς είσοδο

Διαβάζεται σε 3'
Δωρεάν στην πόλη τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου – 3 εκδηλώσεις χωρίς είσοδο
AP Photo

Ας ανακαλύψουμε μαζί τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην καρδιά της πόλης.

Καθώς ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του, η Αθήνα προσφέρει δωρεάν εκδηλώσεις που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα.

Προτείνουμε ενδιαφέρουσες δωρεάν βόλτες για τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου σε ποικίλες εκδηλώσεις, συναντήσεις και εικαστικά δρώμενα, που πραγματοποιούνται στην πόλη από πολιτιστικούς οργανισμούς, γνωστές γκαλερί και φορείς.

Ιδού μερικές ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείς σήμερα με δωρεάν είσοδο.

Δωρεάν συναυλία στα “Διονύσια 2024”

Ο Μίμης Πλέσσας
Ο Μίμης Πλέσσας

Μια ξεχωριστή συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Διονύσια 2024”, στον Παλαιό Σταθμό Τρένου στον Διόνυσο, την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί από την εξαιρετική “Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας”, με τις μοναδικές ερμηνείες του Δημήτρη Μπάση, της Ρίτας Αντωνοπούλου και του Σπύρου Κλείσσα. Καλλιτεχνική επιμέλεια Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.

Δωρεάν συναυλία για την επέτειο 3 χρόνων χωρίς τον Μίκη

Ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στον παγκόσμιο, αθάνατο Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη. Τραγουδούν: Κωνσταντίνα, Κώστας Σκόνδρας, Στέλλα Καρύδα. Πιάνο – ενορχήστρωση: Γιώργος Παγιάτης.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Άλσος Περιστερίου, τραγουδούν οι: Κωνσταντίνα, Κώστας Σκόνδρας, Στέλλα Καρύδα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024” Δήμου Περιστερίου. Είσοδος δωρεάν!

Δωρεάν φωτογραφική έκθεση – Robert McCabe “Χαίρε Ξένε Στη Χώρα των Ονείρων”

Το Υπουργείο Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το Μουσείο Ακρόπολης, παρουσιάζουν έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2024 την έκθεση φωτογραφίας του Robert McCabe με τίτλο “Χαίρε Ξένε Στη Χώρα των Ονείρων” στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων στο ισόγειο του Μουσείου Ακρόπολης.

Robert McCabe
Αργά το απόγευμα στους Ωρεούς, στο βόρειο άκρο της Εύβοιας. Robert McCabe

Πρόκειται για μια μοναδική αναδρομή στην ‘ελληνική περίοδο’ του McCabe, με περίπου 100 φωτογραφίες, που στοχεύουν στο να αναδειχθεί η αυθεντικότητα, ο πολιτισμός, η ιστορία, η ομορφιά και οι άνθρωποι στην καθημερινότητα της μεταπολεμικής Ελλάδας μέσα από τη ματιά του Αμερικανού καλλιτέχνη.

Την έκθεση συνοδεύει δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-αγγλικά) που θα διατίθεται σύντομα στο Πωλητήριο του Μουσείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα