Γάμος Αντετοκούνμπο: Κατέφτασαν στην Καλαμάτα οι πρώτοι καλεσμένοι – Απόψε ξεκινούν οι εορτασμοί

Διαβάζεται σε 2'
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράϊα Ρίντλσπριγκερ
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράϊα Ρίντλσπριγκερ Chris Pizzello/AP Photo

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράϊα Ρίντλσπριγκερ με το prewedding party να λαμβάνει χώρα απόψε.

Ξεκινούν απόψε, Παρασκευή (30/08) οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράϊα Ρίντλσπριγκερ, που θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο “Costa Navarino” στην Πύλο την 1η του Σεπτέμβρη και ήδη οι πρώτοι προσκεκλημένοι έφτασαν στην Ελλάδα.

A-list καλεσμένοι και εκπρόσωποι του διεθνούς αθλητικού jet set ξεκίνησαν να φτάνουν από νωρίς το πρωί στη χώρα μας με ιδιωτικές πτήσεις από τις ΗΠΑ, με τους πρώτους να είναι οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, της ομάδας που αγωνίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, οι ιδιοκτήτες Wes Edens, Jimmy Haslam, Jamie Dinan και Mike Fascitelli προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με αυτοκίνητα έφυγαν από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με προορισμό το πολυτελές ξενοδοχείο, εκεί όπου από απόψε θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις και θα κορυφωθούν το βράδυ της Κυριακής (01/09) με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της επί δέκα χρόνια συντρόφου του, Μαράϊα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας και ο σταρ του NBA Λεμπρόν Τζειμς και η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, ενώ μεταξύ των 200 καλεσμένων θα βρίσκονται και συμπαίκτες του από τους Milwaukee Bucks.

Απόψε το πρώτο party – Ντυμένοι όλοι στα λευκά

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν απόψε με ένα prewedding white party, όπου όλοι οι καλεσμένοι θα φορούν λευκά ρούχα, ενώ αύριο, Σάββατο (31/08) θα λάβει χώρα το nigerian party, με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του ζευγαριού, ωστόσο μιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η Μαράϊα καθολική, θα πραγματοποιηθεί διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα