Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη είναι η πιο βολική αντιπολίτευση που θα μπορούσε να ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης

Διαβάζεται σε 2'
Νέα Αριστερά
Νέα Αριστερά INTIME

Επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Αριστερά με αφορμή τα μέτρια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εφηβικής βίας και του μπούλινγκ στα σχολεία.

Αυταρχικό, αντιεπιστημονικό και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικό χαρακτηρίζει το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εφηβικής βίας και του μπούλινγκ στα σχολεία η Νέα Αριστερά, εξαπολύοντας παράλληλα τα βέλη της και στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, στον βουλευτή Πέτρο Παππά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος, “η κυβέρνηση της ΝΔ πιστεύει πως θα αντιμετωπίσει την εφηβική βία και το μπούλινγκ στα σχολεία με την συνήθη λογική της καταστολής“, αναφερόμενο στην “επαναφορά αναχρονιστικών ποινών”, κάτι που όπως τονίζεται φαίνεται να υιοθετεί και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και “ένθερμο στέλεχος της κομματικής φρουράς του κ. Κασσελάκη”, Πέτρος Παππάς.

Η Νέα Αριστερά αναφέρει στο σχόλιό της πως ο βουλευτής “υπερθεματίζει περί της λογικής της τιμωρίας στους μαθητές, αρκεί αυτή να λαμβάνει χώρα εντός του σχολείου”, κάτι που καθιστά τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, “την πιο βολική αντιπολίτευση που θα μπορούσε να ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης. Κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά”.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου τύπου της Νέας Αριστεράς:

Η κυβέρνηση της ΝΔ πιστεύει πως θα αντιμετωπίσει την εφηβική βία και το μπούλινγκ στα σχολεία με την συνήθη λογική της καταστολής. Με την επαναφορά αναχρονιστικών ποινών η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εφαρμόζει ένα αυταρχικό σχέδιο, αντιεπιστημονικό και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικό.

Με έκπληξη – ίσως όχι και τόσο μεγάλη- ακούσαμε σήμερα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ένθερμο στέλεχος της κομματικής φρουράς του κ. Κασσελάκη Πέτρο Παππά να υπερθεματίζει περί της λογικής της τιμωρίας στους μαθητές. Αρκεί αυτή να λαμβάνει χώρα εντός του σχολείου.

Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη είναι η πιο βολική αντιπολίτευση που θα μπορούσε να ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης. Κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα