Πολάκης: Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Παύλος Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης eurokinissi

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων “χτύπησε” με μεταμεσονύχτια ανάρτησή του, δείχνοντας πως η κρίση με τον Στέφανο Κασσελάκη δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Με μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής και στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αναφέρει ότι «ήρθε ο καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Καιρός για σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση

-Καιρός να βάλουμε πλώρη να τους ρίξουμε

-Καιρός για πρόγραμμα και σχέδιο ανάταξης της κοινωνικής πλειοψηφίας σε σύγκρουση με τη διαπλοκή».

Όπως έγραφε προ ημερών ρεπορτάζ του NEWS 24/7, η κρίση ανάμεσα στην ηγετική ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη και τους οπαδούς του Παύλου Πολάκη δύσκολα θα ξεπεραστεί. Έστω κι αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να τείνει χείρα φιλίας στον βουλευτή Χανίων, έχοντας μάλιστα δηλώσει πως θα υπάρξει συνάντηση των δύο.

Η δυσκολία έγκειται στο ότι αμφότεροι δεν είναι δυνατόν να αναιρέσουν τις πράξεις και τις δηλώσεις τους. Χωρίς, τουλάχιστον, να ξεπεράσουν τον… πήχη της φαιδρότητας.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει διαγράψει τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ στο παρελθόν τον έχει προειδοποιήσει δημοσίως για σειρά περιπτώσεων που ο Παύλος Πολάκης λειτούργησε κόντρα στις κατευθύνσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίστοιχα στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Παύλος Πολάκης καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανεπάρκεια και παραγωγή παραπολιτικής. Δηλαδή κατέθεσε εκτιμήσεις που «δεν παίρνονται πίσω». Πόσο μάλλον από έναν πολιτικό ο οποίος έχει καλλιεργήσει το προφίλ του στελέχους ενός στελέχους με έντονα «Κρητικά» χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα