Δημήτρης Σταρόβας: “Ελπίζω να με θυμάστε, ζω από τύχη”

Διαβάζεται σε 3'
Δημήτρης Σταρόβας
Δημήτρης Σταρόβας YouTube

Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε στο YouTube ο Δημήτρης Σταρόβας μετά την περιπέτειά του. Το μήνυμα και η υπενθύμιση προς όλους.

Ελπίζω να με θυμάστε” ονομάζεται το νέο βίντεο που μοιράστηκε ο Δημήτρη Σταρόβας θέλοντας να δώσει ένα update για την κατάσταση της υγείας του μετά την περιπέτειά του και να μιλήσει για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή του.

Αντιμετωπίζοντας ακόμα προβλήματα με την ομιλία του, αλλά με την κατάσταση να είναι πολύ βελτιωμένη, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε πως σε ό,τι αφορά την υγεία του τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο, καθώς όπως είπε, δεν έχει σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα και μένει να αποκατασταθεί πια και η ομιλία του.

Όταν μάλιστα συμβεί αυτό, ο ίδιος επιθυμεί να μοιραστεί όσα έγιναν τους τελευταίους τρεις μήνες, καθώς όπως είπε “στη θέση που ήμουνα πριν συμβεί όλο αυτό πιστεύω πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος”.

“Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε. Από την αρχή που βρέθηκα στο νοσοκομείο μέχρι και πρόσφατα. Νομίζω παιδιά ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας και θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πριν συμβεί όλο αυτό πιστεύω πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω, ζω από τύχη. Τέλος πάντων, αυτό το βίντεο, όπως είπαμε και πριν, θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα”, είπε αρχικά ο μουσικός.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί επέλεξε το στούντιο για να γυρίσει το νέο του βίντεο, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενος γιατί “προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβριο, για τον χειμώνα γενικότερα όπου στις αρχές περίπου του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και εδώ στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική, από τον Σεπτέμβριο όλα αυτά”.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τη διαδικτυακή παρέα που του κρατάνε, υπενθυμίζοντας σε όλους και όλες πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε τους εαυτούς μας. “Συνοψίζοντας, δουλεύουμε πυρετωδώς, προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη που θα μπούμε σε μια κανονική ροή. Όσο μπορούμε έτσι; Να είστε καλά. Ευχαριστώ για την παρέα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας πάνω απ’ όλα κάτι που δεν έκανα εγώ και τη γλίτωσα στο τσακ και το πληρώνω ακριβά. Γι’ αυτό δόξα τω Θεώ να λέμε”, είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο στις15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα