Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τα πάρτι, οι VIP καλεσμένοι και το dress code

Διαβάζεται σε 3'
Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τα πάρτι, οι VIP καλεσμένοι και το dress code
2022 AP PHOTO/CHRIS PIZZELLO

Εκλεκτοί καλεσμένοι δίνουν το “παρών” στις εκδηλώσεις για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να βιώσει μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή του και να παντρευτεί με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ την Κυριακή (1/9), σε μια δεξίωση που θα διεξαχθεί στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει εκλεκτούς προσκεκλημένους στο πλευρό του στις εκδηλώσεις πριν από το μυστήριο, με παίκτες, προπονητές και φίλους του να δίνουν το “παρών” στις δεξιώσεις. Ανάμεσά τους, οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Βασίλης Σπανούλης, Κρις Μίντλετον και Σερένα Γουίλιαμς.

Συμπαίκτες του από Φιλαθλητικό και Μιλγουόκι Μπακς, οι τέσσερις ιδιοκτήτες του Αμερικανικού συλλόγου, φίλοι του από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και από τη μετέπειτα ζωή στις ΗΠΑ και φυσικά, τα αγαπημένα του αδέρφια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την ξεχωριστή στιγμή για εκείνον. Καλεσμένος, μεταξύ άλλων, είναι και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε πάρτι, το dress code του οποίου απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα. Σήμερα, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Costa Navarino» το λεγόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα.

Τα παραπάνω πάρτι θα είναι το… πρόγευμα για την υπέρλαμπρη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν θα πρόκειται για θρησκευτικό γάμο -ο «Greek Freak» είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του ανήκει στο καθολικό δόγμα- ούτε για πολιτικό αλλά για μια υβριδική τελετή στην οποία οι δύο σύντροφοι θα δεσμευτούν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους μαζί.

Για όλα τα παραπάνω τα μέτρα ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά, αφού ο «Greak Freak» θέλει όλα να είναι στην εντέλεια και να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στις προσωπικές του στιγμές. Γι’ αυτό τον λόγο και οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από μια δεκαετία που βρίσκονται μαζί έχουν τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα