Δυνατά για Χατζηδιάκο ο ΠΑΟΚ, σε προχωρημένες επαφές με Κάλιαρι

Διαβάζεται σε 2'
Δυνατά για Χατζηδιάκο ο ΠΑΟΚ, σε προχωρημένες επαφές με Κάλιαρι
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Κόλι θέλει να αποκτήσει και τον Παντελή Χατζηδιάκο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και είναι σε προχωρημένες επαφές με την Κάλιαρι για τον Έλληνα διεθνή στόπερ.

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ομάρ Κόλ, ο ΠΑΟΚ δουλεύει μια ακόμα περίπτωση στο κέντρο της άμυνάς του, καθώς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Όπως γράφει το SPORT24, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον Έλληνα διεθνή στόπερ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, όντας η πρώτη τους επιλογή στη λίστα τους. Ο Δικέφαλος έχει πάρει το “ΟΚ” του παίκτη και μένει να τα βρει και με την ομάδα της Σαρδηνίας για να προχωρήσει η μεταγραφή, ενδεχομένως και εντός του Σαββατοκυριάκου.

Έτσι ο Δικέφαλος ενισχύει το ελληνικό του στοιχείο στο ρόστερ και καλύπτει το κενό που άφησε ο Ουίλιαμ – Τροστ Εκόνγκ, καθώς ο Κόλι προορίζεται για την αντικατάσταση του Κουλιεράκη.

Ο 27χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Οι Ιταλοί τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από την Άλκμααρ αντί δύο εκατομμυρίων ευρώ. Πριν μεταπηδήσει στην Ολλανδία για την Άλκμααρ είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα