Ανδρουλάκης: “Χρειάζεται μια υπεύθυνη, προοδευτική πολιτική και αυτή θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση”

Διαβάζεται σε 2'
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης SOOC

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, από την Ξάνθη, όπου βρίσκεται στα πλαίσια της περιοδείας του για την ηγεσία του κόμματος.

Στην Ξάνθη περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου (31/8) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Θράκη και την Αν. Μακεδονία, απ’ όπου πραγματοποίησε δηλώσεις σχετικά με τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

«Η αποδυνάμωση του κοινωνικού κράτους και το αυξημένο κόστος ζωής έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες νέοι να φεύγουν στο εξωτερικό και να μειώνεται συνεχώς ο πληθυσμός. Προτεραιότητα μας είναι η περιφερειακή ανάπτυξη ώστε κάθε χωριό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει προοπτική. Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία δεν υλοποιεί τίποτα απ’ ό,τι προτείνουμε» σημείωσε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για θέσπιση ενιαίας αρχής καταναλωτή και μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά.

«Το αυξημένο κόστος ενέργειας και η λειψυδρία υπονομεύουν τον πρωτογενή τομέα» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης. «Γι’ αυτό χρειάζεται μια άλλη πολιτική. Υπεύθυνη, προοδευτική και αυτήν την πολιτική θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση» τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα