Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μετά τη βραδιά στα λευκά, το “Nigerian Party”

Διαβάζεται σε 2'
Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μετά τη βραδιά στα λευκά, το “Nigerian Party”
AP Photo/Chris Pizzello

Σήμερα, μία πριν από το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί το “Nigerian Party” με παραδοσιακές ενδυμασίες από την Νιγηρία.

Εχθές το βράδυ ξεκίνησαν στη Μεσσηνία οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούμπο με την σύντροφό του Μαράια. Το ζευγάρι έφτασε με σκάφος από τη μαρίνα της Πύλου στο ξενοδοχείο “W Costa Νavarino” όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι με τους καλεσμένους ντυμένους στα λευκά.

Σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το “Nigerian Party” με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες, αναφέρει η ΕΡΤ, με την εκδήλωση να αναμένεται να φιλοξενηθεί σε ένα ακόμα πανέμορφο σημείο με υπέροχη θέα. Όλοι οι καλεσμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, θα φορούν ενδυμασίες παραδοσιακές από την Νιγηρία για να τιμήσει με αυτό τον τρόπο ο Γιάννης και την χώρα καταγωγής του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Κίλιαν Εμπαπέ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκεί βρίσκεται και ο Βασίλης Σπανούλης μετά της συζύγου του ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι καλεσμένος στο γάμο είναι και ο πρωθυπουργός. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν θα δώσει το παρών.

Η υπέρλαμπρη τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, κατά την οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα