Παραολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό των 100μ με ατομικό ρεκόρ η Μανθοπούλου, έγραψε ιστορία στο αεροβόλο τουφέκι ο Γαλόγαυρος 

Διαβάζεται σε 1'
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό των 100μ με ατομικό ρεκόρ η Μανθοπούλου, έγραψε ιστορία στο αεροβόλο τουφέκι ο Γαλόγαυρος 
PARAOLYMPIC GR

Η Λήδα Μανθοπούλου έκανε την καλύτερη κούρσα της καριέρας της για να προκριθεί με ατομικό ρεκόρ στον τελικό των 100μ (Τ38), ενώ την όγδοη θέση στον τελικό του αεροβόλου τουφεκιού 10μ κατέλαβε ο Σωτήρης Καλόγαυρος γράφοντας ιστορία για την ελληνική σκοποβολή.

Με καταπληκτική εμφάνιση στα τελευταία 40 μέτρα της κούρσας η Λήδα Μανθοπούλου προκρίθηκε στον τελικό των 100μ (Τ38). Η 19χρονη Ελληνίδα σπρίντερ εκκίνησε από την ένατη διαδρομή και με χρόνο 12.53 κατέρριψε το ατομικό της ρεκόρ, ενώ η επίδοσή της είναι η τρίτη συνολικά των προκριματικών. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (31/08, 21:11).

Ιστορία έγραψε στο άθλημα της σκοποβολής ο Σωτήρης Καλόγαυρος, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει σε τελικό Παραολυμπιακών Αγώνων στο εν λόγω άθλημα.

Μάλιστα, ο Καλόγαυρος έλαβε μέρος στο αεροβόλο τουφέκι 10μ ορθίως ανδρών S1H1, που κατετάγη όγδοος, καθώς Χρειάστηκε να πάει σε βολή – μπαράζ με τον Σάμπα Ρέσικ για να συνεχίσει τις βολές του, όμως ο Ούγγρος ήταν πιο εύστοχος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα