Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Ακάθεκτοι οι ερυθρόλευκοι, έκαναν το 3/3 με “καυτό” Ελ Κααμπί

Διαβάζεται σε 3'
Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Ακάθεκτοι οι ερυθρόλευκοι, έκαναν το 3/3 με “καυτό” Ελ Κααμπί
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3/3 στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 3-0 της Λαμίας εκτός έδρας. Εκπληκτικός ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που πέτυχε δύο γκολ στο 41′ και στο 79′, ενώ είχε την ασίστ στο γκολ του Ζέλσον Μαρτίνς στο 81′.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με 3-0 από την Φθιώτιδα, επικρατώντας 3-0 της Λαμίας για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, κάνοντας το 3/3. Έτσι, οι Πειραιώτες έφτασαν τους εννέα πόντους, ενώ η Λαμία έμεινε στους εννέα.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, ενώ κλείδωσε το παιχνίδι στο 79′ διπλασιάζοντας τα τέρματά της ομάδας του. Στο 81′ ο Μαροκινός στράικερ πήρε τη θέση του “δημιουργού” και έφτιαξε το 3-0, το οποίο πέτυχε ο δραστήριος Μαρτίνς.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θέλησε να βάλει δύσκολα στη Λαμία. Στο 6ο λεπτό, ο Βέλντε συνέκλινε από τα αριστερά, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόστιτς. Στο 12′ λεπτό οι ερυθρόλευκοι είχαν νέα καλή στιγμή με άστοχο σουτ του Ροντινέι, από τα δεξιά μέσα στο “κουτί” των γηπεδούχων.

Στο 16′ ο Ολυμπιακός χτύπησε ξανά την… πόρτα της Λαμίας. Τσικίνιο τροφοδότησε τον Μαρτίνς, εκείνος απέφυγε τον Σαραμαντά, έκανε το σουτ με το δεξί εντός περιοχής, όμως ο Κόστιτς ήταν ξανά παρών.

Η Λαμία απείλησε στο 30ο λεπτό. Μετά από απομάκρυνση του Αντράντε, ο Φουρτάδο πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε το πλασέ μπροστά από τον Τζολάκη, υπό την πίεση του Ορτέγκα, αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στο 30′. Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με τετ α τετ του Μαρτίνς, όμως ο Κόστιτς φώναξε ξανά “παρών”.

Στο 41ο λεπτό ο Ολυμπιακός, αξιοποιώντας την υπεροχή του άνοιξε το σκορ. Ο Τσικίνιο έκανε το γέμισμα στην περιοχή από τη μεσαία γραμμή, ο Ελ Κααμπί πήρε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και βρήκε δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλή στιγμή για τη Λαμία, με τον Τζολάκη να αποκρούει με το πόδι το πλασέ του Βλαχομήτρου από τα δεξιά της περιοχής. Ο Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές τους να ανεβάσουν τις γραμμές τους. Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 61ο λεπτό.

Η μπάλα στρώθηκε στον Έσε, ο οποίος εκτέλεσε, με τον Κόστιτς να διώχνει. Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι κράτησαν την κατοχή, ο Ελ Κααμπί γέμισε στην περιοχή, ο Νούνιες δεν έδιωξε μακριά, ο Βέλντε σούταρε από τα αριστερά της περιοχής και αστόχησε για λίγο στο 61′.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να “κλειδώσουν” το τρίποντο στα επόμενα λεπτά. Στο 79′ ο Ροντινέι μετά από εξαιρετική ενέργεια, τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί στα δεξιά της περιχοής, που με το δεξί πόδι έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 81ο λεπτό. Ο Τζολάκης γέμισε, ο Μασούρας πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ελ Κααμπί πρόλαβε να ανοίξει την μπάλα στον Μαρτίνς, ο οποίος με το δυνατό δεξί σουτ έκανε το 3-0 για τους ερυθρόλευκους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα, Ορτέγκα, Στάμενιτς, Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί
ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Σαραμαντάς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς, Φουστάδο, Βλαχομήτρος, Μπίκοβ, Κορνέζος, Γιαννούτσος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα