Δάνης Κατρανίδης: Το “αντίο” του καλλιτεχνικού κόσμου – “Ο Γολγοθάς τελείωσε”

Διαβάζεται σε 3'
O Δάνης Κατρανίδης (φωτογραφία αρχείου)
O Δάνης Κατρανίδης (φωτογραφία αρχείου) papadakispress

Με σπαρακτικά μηνύματα και συγκινητικές αναρτήσεις αποχαιρετούν τον αγαπημένο ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη φίλοι και συνάδελφοί του.

Θλίψη στο πανελλήνιο σκόρπισε ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη. Ο καλλιτέχνης έφυγε αθόρυβα, στα 75 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του, έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελίζα Πάλλη, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του Κατρανίδη. «Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση…. Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe», έγραψε συνοδεύοντας το κείμενό της με μία φωτογραφία από τον γάμο τους.

Η Βάσια Παναγοπούλου που συνεργάστηκε με τον σπουδαίο ηθοποιό στην αρχή της καριέρας της, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν στα πρώτα πρώτα σου βήματα στο σινεμά έχεις την τύχη να συνεργάζεσαι με έναν ηθοποιό με ήθος και ταλέντο όπως ο Δανης Κατρανιδης, είσαι ευλογημένος. Τον συνάντησα στην πρώτη μου κινηματογραφική ταινία “τα βαπορακια” σε σκηνοθεσία Παύλου Τασιου. Δεν ξεχνώ την ουσιαστική του ευγένεια. Καλό ταξίδι στο φως, Δανη μας. Το θέατρο είναι πιο φτωχό χωρίς εσένα».

Ο Γιάννης Βούρος έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook για τον δύσκολο αγώνα που έδινε ο Δάνης Κατρανίδης και που έλαβε τέλος.

«Ο Γολγοθάς τελείωσε Δάνη. Αυτό ήταν. Ξεκουράσου» έγραψε ο Γιάννης Βούρος για τον καλό του φίλο και συνάδελφο.

Η Ελένη Ράντου έγραψε το δικό της συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του Δάνη Κατρανίδη. «Kαλό σου ταξίδι Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σα θηρίο. Ξεκουράσου τώρα… Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι», έγραψε η Ελένη Ράντου.

“Σ’αποχαιρετω κι εγώ όπως όλο το ελληνικό θέατρο.Ξεκούρασε πρίγκηπα!Το μεγαλείο σου σφραγίδα στη δουλειά μας και ορόσημο για μας τους νεότερους!Βαθιά υπόκλιση Δάνη μας!”, έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος δημοσίευσε και ένα βίντεο μία τηλεοπτική του συνύπαρξη.

Ανάρτηση για τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη έκανε και η Άντζελα Γκερέκου. «Αλλος ενας αγαπημενος….δεν ειναι κοντα μας…. Καλο Ταξιδι…Δανη μου.. Θα θυμάμαι πάντα την υπέροχη συνεργασία κ φιλιά μας με πολλή αγάπη!!!!», έγραψε.

Ο συνάδελφος και φίλος του Δάνη Κατρανίδη, Πάνος Σταθακόπουλος έγραψε: «Δάνη μου αγαπημένε καλό ταξίδι…είσαι στην καρδιά μου!!!!».

Η Καίτη Φίνου κοινοποίησε την είδηση του θανάτου, γράφοντας: «Καλό ταξίδι Δάνη Κατρανίδη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα