Ricky Pearsall: Τραυματίστηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια ληστείας ο παίκτης του NFL

Διαβάζεται σε 2'
Ricky Pearsall: Τραυματίστηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια ληστείας ο παίκτης του NFL
AP Photo/Jeff Chiu

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης του NFL Ricky Pearsall, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στο Σαν Φρανσίσκο.

Σφαίρα στο στήθος από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στο Σαν Φρανσίσκο δέχτηκε ο παίκτης του NFL, Ricky Pearsall.

Ο 23χρονος «είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση» σύμφωνα με την ομάδα του “San Francisco 49ers”, μετά το περιστατικό στην Union Square της πόλης το απόγευμα του Σαββάτου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ένας 17χρονος ύποπτος είναι υπό κράτηση, για τον οποίο «εκκρεμούν κατηγορίες».

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν τον Pearsall χωρίς πουκάμισο να πηγαίνει με τα πόδια σε ένα ασθενοφόρο και να κάθεται καθώς κρατούσε ένα πουκάμισο στο στήθος του.

Η αστυνομία ανέφερε ότι κατά την άφιξη στο σημείο του περιστατικού εντόπισε δύο τραυματισμένους άνδρες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής έρευνας, οι αστυνομικοί έμαθαν ότι ένα από τα άτομα που επιχείρησε να ληστέψει το θύμα ήταν ο παίκτης των San Francisco 49ers Ricky Pearsall», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Κατά την απόπειρα ληστείας ακολούθησε σωματική συμπλοκή και τραυματίστηκαν τόσο ο ύποπτος όσο και το θύμα».

Ο Pearsall ήταν η επιλογή του πρώτου γύρου του ντραφτ από τους 49ers τον Απρίλιο, ενώ είχε μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις από τραυματισμό στον ώμο πριν οι 49ers παίξουν τον πρώτο τους αγώνα για τη νέα σεζόν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα