Κλέλια Ρένεση: Το ποίημα που έγραψε για τη γιορτή της κόρης της είναι ό,τι πιο τρυφερό είδες σήμερα

Διαβάζεται σε 2'
renesi
Κλέλια Ρένεση Papadakis Press

Με έναν διαφορετικό τρόπο ευχήθηκε στην κόρη της, Κοραλία, για την ονομαστική της εορτή η Κλέλια Ρένεση.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Κλέλιας Ρένεση, αφού η κόρη της, Κοραλία, έχει την ονομαστική της εορτή.

Συχνά η γνωστή ηθοποιός αφιερώνει αναρτήσεις στο ‘Κοράλι’ της, όπως την αποκαλεί στα social media, αφιερώνοντάς της τρυφερά λόγια και σκέψεις, ενώ τον περασμένο Μάϊο με αφορμή τα 5α γενέθλιά της η Κλέλια Ρένεση έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στη “δασκάλα” της.

“5 χρόνια ‘μαμά΄’, 5 χρόνια μαθήτριά της. Γέννησα την δασκάλα μου κ μαζύ κυλάμε στο πιο όμορφο ποτάμι της γνώσης της ζωηή. Με συντροφιά μας τα πουλιά, τα δέντρα τα βουνά κ τους καλού φίλους-φύλακες, έχουμε πολλά τραγούδια ακόμα να σιγοψιθυρίσουμε. Καρδιά που δεν χαρίζεται κοιμάται μαραμένη, μα η δική μου ολάνθιστη εσένα συντροφεύει. Είσαι το μέγα το μικρό, το σύννεφο , το κύμα, όλο το χάδι της ζωής μες στο μικρό σου βήμα”, είχε γράψει η ηθοποιός δημοσιεύοντας μία ζωγραφιά της μικρής Κοραλίας ως γοργόνα, έργο της Εύας Βασσιλοπούλου.

Για τη γιορτή της κόρης της η Κλέλια Ρένεση έγραψε ένα τρυφερό ποίημα και το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram:

Ανοίγω μέσα για να μπεις, την αγκαλιά μου να λουστείς, είσαι το πιο μονάκριβο του κόσμου δώρο.

Καρδιά κερνάω να με πιείς η θάλασσα είμαστε εμείς, γλιστράμε μέσα στο νερό και μες στον χρόνο

Χρόνια πολλά Κοράλι μου, η Μανούλα!“.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα