Κάτια Ταραμπάνκο: Η απίστευτη μεταμόρφωση σε εγκαυματία για τη σειρά “Ο Γιατρός”

Διαβάζεται σε 3'
Κάτια Ταραμπάνκο
Κάτια Ταραμπάνκο Instagram@kweenkatyatar

Η Κάτια Ταραμπάνκο κάνει την ανασκόπηση της φετινής σεζόν και μάς δείχνει μέσα από ένα carousel post ποιο ήταν το highlight της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ανοίξει τα φτερά της πια και στην υποκριτική, καθώς μετά το GNTM και την καριέρα στο μόντελινγκ, η ίδια δέχεται επαγγελματικές προτάσεις για ρόλους τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο θέατρο.

Μία από αυτές ήταν και η σειρά του Alpha “Ο Γιατρός” με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, όπου η Κάτια Ταραμπάνκο υποδύθηκε την Τατιάνα, μία κοπέλα που επιβιβάζεται σε συρμό του προαστιακού, ο οποίος εκτροχιάζεται με την ίδια να βρίσκεται ανάμεσα στους σοβαρά τραυματισμένους.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Mad TV λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, ο ρόλος της ήταν αρκετά απαιτητικός κυρίως ψυχολογικά μιας και κάποια από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Η σκηνή της Κάτιας Ταραμπάνκο:

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε τη δική της ανασκόπηση της φετινής σεζόν, η οποία μεταξύ άλλων περιλάμβανε φωτογραφίσεις, ταξίδια, νέες συνεργασίες, την πρώτη της παράσταση στο θέατρο αλλά και τη συμμετοχή της στον “Γιατρό”, που αποτέλεσε για εκείνη το δικό της highlight.

Μέσω του Instagram, η ηθοποιός και μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο ως εγκαυματίας, αναφέροντας πως ήταν η καλύτερη δουλειά που έκλεισε φέτος.

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

Μιας και έχουμε «τελευταία» μέρα του καλοκαιριού , ως συνήθως κάνω την αγαπημένη μου ανασκόπηση της φετινής σεζόν .
Ωραίες φωτογραφίσεις , αρκετά ταξίδια , καινούργιες συνεργασίες , μαθήματα υποκριτικής , πρώτη παράσταση στο θέατρο και αλλά καλά και καλά (τα κακά δεν είναι της παρούσης ).

Επιτρέψτε μου όμως να μοιραστώ το δικό μου #highlight.

Η συμμετοχή μου στην σειρά @ogiatros.alphatv σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Παπαβασιλείου #jorgopapavassiliou , δίπλα σε Καταξιωμένους ηθοποιούς ήταν αυτό ακριβώς έκανε την καρδούλα μου να σκιρτήσει . (Φαίνεται η χαρά μου στην 6η φωτό θαρρώ)

Από το πρώτο λεπτό που με κάλεσαν και μου πρότειναν αυτή τη συνεργασία , εν συνεχεία τα δοκιμαστικά μας με την αγαπημένη @lydiageorgana , μετά το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που μου έχουν ποτέ κάνει από τους @prokopisvlaseros & @__mariastaikou__
-το βλέπεις και εσύ ποσό ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ αληθινό φαίνεται-, μέχρι να ακουστεί το δικό μου «it’s a wrap», ήταν η καλύτερη «δουλειά» που έκλεισα αυτήν την τηλεοπτική σεζόν .

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλη την ομάδα, και τον @alphatv ήταν χαρά μου και τιμή μου.

Καλή τύχη σε όλους μας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα