Δομινικανή Δημοκρατία: Φορτηγό έπεσε σε μπαρ – Τουλάχιστον 11 νεκροί, 40 τραυματίες

Διαβάζεται σε 2'
Γάλλοι αστυνομικοί
ISTOCK

Στους έντεκα έχει ανέλθει ο απολογισμός των νεκρών αφότου φορτηγό έπεσε πάνω σε μπαρ στην Άσουα, στη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ τραυμάτισε άλλους 40 ανθρώπους.

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (01/09) στην Άσουα, παραθαλάσσια κοινότητα της Δομινικανής Δημοκρατίας, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε μπαρ, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 11 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 40.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το μπαρ, το οποίο τη στιγμή που σημειώθηκε το δυστύχημα φαίνεται κατάμεστο.

Η στιγμή που το φορτηγό πέφτει στο μπαρ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όπως ενημέρωσαν οι τοπικές αρχές το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του κέντρου δημόσιας υγείας στην Άσουα, τον Τζόελ Μοντάνιο, ο οδηγός του φορτηγού, που βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς, «έχασε τον έλεγχο» του οχήματος και «προκάλεσε τον θάνατο 11 ανθρώπων».

«Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί, με δεδομένη τη σοβαρότητα της κατάστασης τριών από τους τραυματίες», πρόσθεσε.

Ο απολογισμός επιβεβαιώθηκε από την εισαγγελία, λειτουργοί της οποίας μετέβησαν στον τόπο του δυστυχήματος, που έγινε μετά τη 01:00 (τοπική ώρα· 08:00 ώρα Ελλάδας).

Ο συνοδηγός του φορτηγού συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα