Σεργουλόπουλος-Μελιτά: Έκαναν πρεμιέρα και στις πρώτες “Ρόμπες” μίλησαν για τα δώρα των γάμων

Διαβάζεται σε 2'
Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά
Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά glomex

Σε νέα ώρα επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά και είπαν την πρώτη “καλημέρα” της σεζόν.

Πρεμιέρα έκαναν το πρωί της Δευτέρας (02/09) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με το “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ να ανοίγει τον χορό στις πρεμιέρες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών που αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σε νέα ώρα, καθώς πλέον η εκπομπή θα ξεκινάει στις 9, οι δύο παρουσιαστές είπαν την πρώτη “καλημέρα” της σεζόν υπό τους ήχους του τραγουδιού “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” του Γιώργου Δημητριάδη, σχολιάζοντας πως παρά το διάλειμμα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η επιστροφή τους μοιάζει σαν να μην πέρασε όντως μια μέρα.

“Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω και πάλι”, είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά να αστειεύεται ρωτώντας “Γυρίσαμεεε;” και να λέει και εκείνη την πρώτη “καλημέρα” της σεζόν.

Εδώ είμαστε και πάμε να ξεκινήσουμε αυτή την τρίωρη εκπομπή“, είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη του “Πρωϊαν σε είδον”.

Φυσικά, από την έναρξη της εκπομπής δεν θα μπορούσαν να λείπει η καθιερωμένη ενότητα “Ρόμπες”, το χιουμοριστικό σκετσάκι που επιλέγουν για την έναρξη της εκπομπής τους.

Στις πρώτες “ρόμπες”, ο Φώτης και η Τζένη μοιράστηκαν τον προβληματισμό τους για ένα θέμα που ταλαιπωρεί πολλούς, που δεν είναι άλλο από τα δώρα των γάμων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα