Αττική Οδός: Πολυτελές όχημα έσπασε τις μπάρες κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Διαβάζεται σε 2'
Αττική Οδός: Πολυτελές όχημα έσπασε τις μπάρες κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Αττική Οδός EUROKINISSI

Κινητοποίηση της αστυνομίας για πολυτελές όχημα που δεν σταμάτησε για έλεγχο, το βράδυ της Κυριακής.

Kινηματογραφική καταδίωξη ενός πολυτελούς αυτοκινήτου από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε, το βράδυ της Κυριακής, στην Αττική Οδό.

Αρχικά, μία περιπολία της Ασφάλειας με συμβατικό όχημα εντόπισε στη Ραφήνα ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας PORSCHE που δεν απασχολούσε τις Αρχές, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Καθώς από τους αστυνομικούς κρίθηκαν ύποπτα τα άτομα αυτά, τους ακολούθησαν και όταν τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Αττικής Οδού και εισήλθε σε αυτή με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη μέχρι την Πεντέλη, όπου οι ύποπτοι έφτασαν και οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη τους.

Λίγο αργότερα όμως εντοπίστηκαν και πάλι, αυτή τη φορά από περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αττική Οδό. Οι ύποπτοι βγήκαν στο «δαχτυλίδι» Αμαρουσίου, έκαναν αναστροφή και μπήκαν στην οδό Πλαταιών στο Μαρούσι όπου εγκατέλειψαν το σπορ αυτοκίνητο στις εργατικές πολυκατοικίες και τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί που τους αναζητούσαν δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν, όμως εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε παρατημένη μία μαξιλαροθήκη με τιμαλφή που εξετάζεται αν πρόκειται για κλοπιμαία.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο Περιστέρι που ανήκει σε Ρομά και εξετάζεται αν και οι μισθωτές ήταν επίσης Ρομά και αν πρόκειται για διαρρήκτες που έδρασαν τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας, όπως και από προέρχονται τα τιμαλφή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα